2012-05-20 15:02:21
Φωτογραφία για Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος καταζητείται στην Ελλάδα και ζει ανενόχλητος στην Γερμανία (υπόθεση Siemens)
Βόλτες στο Μόναχο κάνει ο Μ. Χριστοφοράκος αν και παραμένει σε ισχύ το ένταλμα σύλληψης του

Δεν χάνει ευκαιρία να απολαύσει τον περίπατο του στο κέντρο του Μονάχου, οπότε επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο άνθρωπος που «έβαλε φωτιά» στην ελληνική πολιτική σκηνή με το σκάνδαλο Siemens.

Ο φωτογραφικός φακός της Real News «συνέλαβε» τον Mr Siemens στο κέντρο της πόλης όπου εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια, παρέχοντας τις υπηρεσίες και τις συμβουλές του σε γερμανικές επιχειρήσεις.

Έτσι, ο Μ. Χριστοφοράκος συνηθίζει να κλείνει τα επαγγελματικά του ραντεβού στο κέντρο της πόλης και σε γνωστό μπιστρό, έχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά τη διαφυγή από τη χώρα μας και τις δικαστικές εκκρεμότητες που συνεχίζει να έχει με την ελληνική δικαιοσύνη, αφού παραμένει σε ισχύ το ένταλμα σύλληψης του.

Το άλλοτε πανίσχυρο αφεντικό της γερμανικής εταιρείας κάνει συχνά την εμφάνιση του στο κέντρο της πόλης, θυμίζοντας περισσότερο ένα τυπικό στέλεχος βαυαρικής επιχείρησης παρά έναν Έλληνα που διέφυγε από τη χώρα τον Μάιο του 2009, προκαλώντας θύελλα με τα μυστικά που ακόμη κρατά φυλαγμένα.

Άλλωστε το Μόναχο είναι γνωστό στον Μ. Χριστοφοράκο από το παρελθόν, ενώ ήταν η πόλη που είχε επιλέξει ως καταφύγιο μετά τη φυγή του από την Ελλάδα.
newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ