2017-11-08 16:15:45
Φωτογραφία για Γ.Καπόπουλος: Η ουσία των αποκαλύψεων για τα Paradise Papers
Η ουσία των αποκαλύψεων με τα paradise papers, δεν είναι στον τρόπο λειτουργίας των εξωχώριων αυτών φορολογικών παραδείσων, αλλά στο αν διεθνώς θα υπάρξει βούληση ώστε να πάψει αυτό το παιχνίδι του 1% του παγκόσμιου πλούτου σε βάρος λαών, κοινωνιών και κοινωνικών πολιτικών, είπε στο Ράδιο 9.84 ο αρθρογράφος του « 'Έθνους» Γιώργος Καπόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε ακόμη για τις εξελίξεις με φόντο την Σαουδική Αραβία, την νέα κατάσταση στη Τουρκία, αλλά και την επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, αλλά και τις Ελληνοαλβανικές συνομιλίες που ξεκινούν αύριο και θα διαρκέσουν 4 μέρες στη Κρήτη.

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας
geopolitics
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ