2012-06-03 22:06:28
Φωτογραφία για Μπορεί να τρέξει η Εθνική;
Έχει μείνει απορία σε πολύ κόσμο. Η Εθνική τελικά μπορεί να τρέξει; Γιατί είναι κάτι που δεν το έχουμε δει στα φιλικά. Λέτε να μας το φυλάνε για έκπληξη στην πρεμιέρα του Euro ή μήπως δεν μπορούνε τα παιδιά και θα παίξουνε περισσότερο με το μυαλό;

Ο Σάντος, πάντως, το έχει αφήσει για τα καλά το υπονοούμενο ότι η Εθνική είναι κουρασμένη. Και γι’ αυτό «έκοψε» μερικές προπονήσεις, έτσι ώστε να παρουσιαστούν πιο φρέσκοι οι διεθνείς.

Αυτό, λοιπόν, που είδαμε στα φιλικά ήταν μια Εθνική που δύσκολα αναπτύσσει ταχύτητα. Είτε με την βασική ενδεκάδα των αγώνων, είτε κι όταν γίνανε οι αλλαγές.

Ειδικά στο ματς με την Αρμενία, οι αντίπαλοί μας ήταν μια ταχύτητα πιο γρήγοροι στο β’ ημίχρονο, όταν κλάταρε η Εθνική και ανακατεύτηκε το πράμα με τις αλλαγές.

Θα δούμε, πάντως, τι έχει να γίνει. Μπορεί με λίγη ξεκούραση τις επόμενες ημέρες οι διεθνείς να ανακτήσουν δυνάμεις. Και ο Σάντος να βάλει μέσα στην ενδεκάδα και κάποιους πιο γρήγορους, ειδικά στα χαφ. Αν και δεν έχει και πολλές επιλογές, είναι η αλήθεια.

Η διαπίστωση, όμως, μέχρι τώρα είναι ότι λείπει αρκετή ταχύτητα από αυτή την Εθνική.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ