2012-06-05 17:20:54
Φωτογραφία για Τότε λεγόταν ΠΑΣΟΚ...σήμερα λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.
Κάποτε ήταν το ΠΑΣΟΚ που με το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» μας οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο, σήμερα είναι ο κ. Τσίπρας με ένα νέο και πιο επικίνδυνο «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» που θα οδηγήσει την χώρα στο αδιέξοδο της δραχμής.

Το πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώνεται στην υποσχεσιολογία και τον λαϊκισμό. Μετά από μια σειρά αντιφάσεων, παλινωδιών και ασυνεννοησίας των στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  κατέληξαν ότι επιθυμούν την καταγγελία του Μνημονίου και την ακύρωση των δανειακών συμβάσεων. Τελικά κατέληξαν ότι θέλουν την Ελλάδα της δραχμής και της εξαθλίωσης.

Οι πολίτες δικαιολογημένα είναι αγανακτισμένοι αλλά θέλουν πίσω την χαμένη ελπίδα. Αυτό που δίνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν είναι ελπίδα…είναι καταστροφή. Τα ψέματα τελείωσαν, οι μάσκες έπεσαν…ο λαός εξαπατήθηκε μια φορά από το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» του ΠΑΣΟΚ αυτή την φορά όμως δεν θα αφήσουμε να εξαπατηθεί από το νέο «ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Πάνω από κάθε κομματικό συμφέρον βρίσκεται το συμφέρον της πατρίδας. Πρέπει όλοι μαζί να θέσουμε στο περιθώριο όσους επιδιώκουν να οδηγηθεί η χώρα μας σε νέο εθνικό αδιέξοδο και στην Ευρωπαϊκή απομόνωση. Να θέσουμε στο περιθώριο τους εκφραστές της δραχμής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και των ομοίων τους.

Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται δύο πράγματα, σχέδιο ευθύνης και συνέπεια. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να τα πραγματοποιήσει.

Γιώργος Δρακούλης

Πρόεδρος Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ