2012-06-06 15:06:22
Φωτογραφία για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ «MEDIO TEMPO» ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, επέστρεψε την Τρίτη στην Ελλάδα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αυτή τη φορά για να αναδείξει το αγαπημένο του χόμπι, που είναι η φωτογραφία!

Ο Βάσκος, στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, σε κάθε ευκαιρία απαθανάτιζε ξεχωριστές στιγμές και τώρα ήρθε η στιγμή να τις αναδείξει Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (6/6) ξεκινά η έκθεση "Medio Tempo" στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, Ιλεάνα Τούντα και από την Πέμπτη, θα είναι ανοιχτά για το κοινό που θα μπορεί να δει τις φωτογραφίες που τράβηξε ο... φωτογράφος Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η έκθεση Medio Tempo, περιλαμβάνει φωτογραφίες του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, από διαφορετικούς τόπους και χρόνους, μεταξύ των οποίων και η ζωή του στην Ελλάδα και η εμπειρία του από όσα τελικά συναποτελούν αυτό που ο ίδιος αποκαλεί... "το ατελείωτο παιχνίδι".

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr", φωτογραφίζει συνεχώς από τα χρόνια της εφηβείας του
. Για την ακρίβεια ξεκινά την ποδοσφαιρική και περνά στην προπονητική του καριέρα, κρατώντας πάντα μια φωτογραφική μηχανή. Σπουδάζει στο IEFC (Institut d'Estudis Fotografics de Catalunya) στην Βαρκελώνη, ενώ παίζει στην Espanyol και την Barcelona στην δεκαετία του '80 και δημοσιεύει πορτφόλιο με φωτογραφίες συμπαικτών του στην κυριακάτικη El País και την El Periódico de Catalunya. Πρόσφατα, μετά από παραγγελία της El País με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010, δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών με θέμα το ποδόσφαιρο στο δρόμο, ενώ αυτές τις μέρες εκδίδεται το βιβλίο του “Medio Tiempo”στην Ισπανία.

Μέχρι σήμερα δεν έχει επιχειρήσει ποτέ να εκθέσει τις φωτογραφίες του στο κοινό κι αποφασίζει να το κάνει πραγματικότητα στην Ελλάδα, αποχαιρετώντας με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο τη χώρα όπου έζησε μοναδικές επαγγελματικές στιγμές.

Μέρος των εσόδων από τις φωτογραφίες θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 6 και θα είναι ανοικτή μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Ώρες λειτουργίας: 12:00 - 20:00 από Τρίτη έως Παρασκευή / Σάββατο 12:00 - 16:00

Δείτε τους Τζιμπούρ και Αβραάμ Παπαδόπουλου σε ρόλο μοντέλου και άλλες φωτογραφίες...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΙΤΕ: Το ιδανικό γραφείο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ: Το ιδανικό γραφείο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ