2012-06-06 20:21:14
Φωτογραφία για Με Ισπανία, Πορτογαλία και Εσθονία η Εθνική Νέων
Η οικοδέσποινα Εσθονία, η υπερδύναμη Ισπανία και η Πορτογαλία θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 (3-15 Ιουλίου).

Το «γαλανόλευκο» αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα (03/07) τους «φούριας ρόχας», ενώ ακολούθως θα κοντραριστεί με τους διοργανωτές (6/7), για να ολοκληρώσει την παρουσία του στον όμιλο, στις 9/7 με την Πορτογαλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο όμιλο θα τεθούν αντιμέτωπες Σερβία, Γαλλία, Αγγλία και Κροατία, ενώ στα ημιτελικά προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες στη βαθμολογία, με τους τρίτους να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20, που θα διεξαχθεί το 2013 στην Τουρκία.

Ο τελικός τέλος του Euro 2012 θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου στο «Lillekula Stadium» του Ταλίν.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε στην τελική φάση. Σεβόμαστε το ίδιο όλους τους αντιπάλους και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό περισσότερο ανταγωνιστικοί και να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα βρούμε στο δρόμο μας ομάδες με παράδοση και ικανότητες και κατά συνέπεια οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και σοβαροί απέναντί τους. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και στην ομάδα μας και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστα Τσάνα.

onsports.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ