2018-10-05 09:20:28
Φωτογραφία για Αλλαγές με στόχο να ανέβουν τα δυναμικά κοινά του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1
Στα δυναμικά κοινά του δελτίου ειδήσεων έχει επικεντρώσει η διοίκηση του ΑΝΤ1, μετά και την προτροπή της ιδιοκτησίας να δοθεί μεγαλύτερο βάρος σε αυτά… Δεδομένου όπως ειπώθηκε, αφού τα πρώτα σημάδια από το νέο πρόγραμμα είναι θετικά, να καλυφθούν οι «τρύπες» όπου υπάρχουν – και ανάμεσα σε άλλα και στο δελτίο ειδήσεων, που εχθές ήταν εμφανής η στροφή στη θεματολογία.

Συγκεκριμένα το προχθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων ξεκίνησε με αστυνομικά θέματα. Και ειδικότερα με τον καθηγητή των ΤΕΙ στις Σέρρες που ζητούσε χρηματικά ποσά από τους φοιτητές για να περνούν τα μαθήματα. Δεύτερο θέμα ήταν η εισβολή στο διαμέρισμα της δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ που βρισκόταν με το παιδί της… Θέμα που αξίζει να σημειωθεί ο ΣΚΑΙ έπαιξε στο τέλος του δελτίου του! Και συνέχισε με το επίσης αστυνομικό θέμα τη δολοφονία του Γερμανού κυνηγού στην Αρκιτσα Φθιώτιδας, φιλοξενώντας στο στούντιο μάλιστα τον δικηγόρο των κατηγορουμένων.

Για την ολοκληρωμένη εικόνα του ρεπορτάζ να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες σχετική συζήτηση των στελεχών της διοίκησης με την ιδιοκτησία φέρεται να έγινε και στο πάρτι του περιοδικού «ΟΚ!».

enimerosi24.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ