2012-06-07 20:51:06
Φωτογραφία για Άγριος ξυλοδαρμός ισραηλινού δημοσιογράφου από αγνώστους[ΒΙΝΤΕΟ]
 Η Χρυσή Αυγή τους δέρνει όλους.Και εμένα με έδειραν όταν ήμουν μικρός.Η Χρυσή Αυγή πρέπει να ήταν.

Toν άγριο ξυλοδαρμό του ρεπόρτερ της στην Αθήνα Γκιλ Σέφλερ καταγγέλλει την Πέμπτη η ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post. Ο δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, η επίθεση σημειώθηκε κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο το απόγευμα της Τετάρτης. Όπως καταγγέλλει[ΒΙΝΤΕΟ]  ο Σέφλερ σε σχετικό βίντεο, τού επιτέθηκε ξαφνικά μια ομάδα 20 ατόμων με λοστούς. «Είμαι τυχερός που δεν τραυματίστηκα σοβαρότερα» δηλώνει.

Από την πλευρά της, η ελληνική αστυνομία δεν είναι βέβαιη για την ταυτότητα των δραστών μέχρι στιγμής. Η ισραηλινή εφημερίδα επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες οι δράστες ήταν "είτε αναρχικοί που συνδέονται με το ΣΥΡΙΖΑ, ή μέλη της Χρυσής Αυγής".

Σύμφωνα με το βίντεο, συνεργάτης του ισραηλινού δημοσιογράφου επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος επιτέθηκε στη Λιάνα Κανέλλη.

Ο Κασιδιάρης φέρεται να δηλώνει ότι η Χρυσή Αυγή δεν συνομιλεί με Ισραηλινούς.

Σύμφωνα πάντα με την Jerusalem Post, παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες για κάποιο σχόλιο για την επίθεση από το Δήμο Αθηναίων δεν υπήρξε απάντηση, με την αιτιολογία ότι δεν λειτουργούσε η υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Δήμου

σσ planet-greece:Τώρα όποιος έχει φάει ξύλο ή τρώει ξύλο θα λέει ότι τον έδειρε η Χρυσή Αυγή;
planet-greece
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ