2012-06-07 20:51:50
Φωτογραφία για Η Αυτοδιοίκηση θα απεργεί την ημέρα των εκλογών
Αποχή από κάθε εκλογική διαδικασία και κήρυξη 48ωρης απεργίας για την παραμονή και την ημέρα διενέργειας των εκλογών, το Σάββατο 16 Ιουνίου και την Κυριακή 17 Ιουνίου, αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ -ΟΤΑ που διαμαρτύρεται για το εκλογικό επίδομα.

Το Γενικό Συμβούλιο καταδικάζει, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό και εξευτελισμό των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση από το υπουργείο Εσωτερικών μιας και μέχρι σήμερα δεν έχει εκδώσει την απόφαση για την καταβολή αξιοπρεπούς εκλογικής αποζημίωσης».

Η ανακοίνωση επιπλέον αναφέρει:

«Δεν αποδεχόμαστε να αντιμετωπιζόμαστε ως εργαζόμενοι Γ΄ κατηγορίας τη στιγμή που άλλες κατηγορίες θα αμειφθούν με τα ποσά των 1.500 και 2.000 ευρώ που αντιστοιχούν με τα σημερινά δεδομένα σε τέσσερις μισθούς ενός εργάτη καθαριότητας. Εμμένουμε στην πρότασή μας για ίση μεταχείριση όλων των εργαζομένων στις εκλογικές εργασίες. Ή όλοι θα αμειφθούμε το ίδιο ή όλοι θα απασχοληθούμε τσάμπα... αλλά όλοι. Για τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ πρώτα απ΄όλα είναι ζήτημα αξιοπρέπειας».
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ