2019-09-05 15:50:15
Φωτογραφία για Yahoo: Πρόβλημα με την πρόσβαση χρηστών στο mail
Τεράστια προβλήματα για χρήστες σε όλο τον κόσμο - Οι πρώτες αναφορές ξεκίνησαν από

τις 10 το πρωί της Πέμπτης - Χρήστες δεν μπορούν να μπουν στο email τους, αλλά και άλλες υπηρεσίες της εταιρίας - Τέσσερις ώρες μετά το πρόβλημα, δεν έχει ανακοινωθεί τι συνέβη

Η εταιρεία Yahoo ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόσβασης των χρηστών σε κάποιες υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου του Yahoo Mail. Τα προβλήματα ξεκίνησαν να εμφανίζονται λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος), σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες και τέσσερις ώρες αργότερα, η εταιρία ακόμα δεν είχε ανακοινώσει τι συμβαίνει, παρά μόνο ότι το δυναμικό της «εργάζεται για την συντομότερη αποκατάσταση του ζητήματος».

«Μπορεί να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποιες από τις υπηρεσίας μας, συμπεριλαμβανομένου του email. Η πρώτη προτεραιότητά μας αυτήν τη στιγμή είναι να το διορθώσουμε» το πρόβλημα, ανακοινώνει η Yahoo Customer Care, η υπηρεσία πελατών της εταιρείας, σε μήνυμά της στο Twitter.

Στο μήνυμά της αυτό δεν διευκρινίζει τον αριθμό των χρηστών που επηρεάστηκαν από το πρόβλημα πρόσβασης ούτε την αιτία που το προκάλεσε.

Στο ίδιο μήνυμα η Yahoo ανέφερε πως «ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε ορισμένες από τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένου του email. Βασική μας προτεραιότητα να λύσουμε τα προβλήματα αυτά».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ