2021-07-28 08:29:01
Φωτογραφία για Καλοκαιρινές Κατασκευές & Διακοσμήσεις με γυάλινα βάζα
Τα κάθε είδους άδεια γυάλινα βάζα από συσκευασίες τροφίμων, βάζα κουζίνας κλπ εύκολα μετατρέπονται στα ...απόλυτα καλοκαιρινά ανθοδοχεία, κασπώ, κηροπήγια, φαναράκια κλπ και αποτελούν ένα πολύ κοινό και οικονομικό υλικό για καλοκαιρινές DIY - Κατασκευές για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Επιλέξτε καλοκαιρινά στοιχεία για να τα προσθέσετε στην επιφάνειά τους όπως κοχύλια, σκοινί, υφάσματα σε έντονα χρώματα, χαρτί σε εποχιακά μοτίβα κλπ ή έντονα χρώματα για να τα βάψετε με ακρυλικά χρώματα, χρώματα κιμωλίας, τέμπερες, ειδικά χρώματα για γυαλί, ακόμη, ενώ και τα stencils σε καλοκαιρινά σχέδια δίνουν πολύ όμορφο τελικό αποτέλεσμα. 

Ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα των stencils με την μορφή ενός διάφανου σημείου πάνω στο βάζο σε όποιο σχέδιο θέλετε, είναι να δημιουργήσετε το μοτίβο πάνω στο βάζο με απλή κολλητική-αυτοκόλλητη ταινία ή σελοτέιπ τα οποία και θα αφαιρέσετε αφού βάψετε το βάζο με ακρυλικό ή χρώμα σε σπρέϋ.  


Για να τους δώσετε ελαφρά φθαρμένη-αντικέ όψη, απλά αφού τα βάψετε με εντελώς ματ χρώμα τρίψτε ανά σημεία με ένα πολύ ψιλό γυαλόχαρτο. Αν χρησιμοποιήσετε χρώματα κιμωλίας αρκεί το τρίψιμο με ένα σφουγγαράκι πιάτων. 

Ένας ιδιαίτερα εντυπωσιακός τύπος παρόμοιων κατασκευών είναι και τα βάζα που μπορούν να φιλοξενήσουν τις καλοκαιρινές σας ...αναμνήσεις και θα τα δημιουργήσετε με μικρές ή μεγαλύτερες γυάλες στις οποίες αφού γεμίσετε έως ένα σημείο με άμμο θα προσθέσετε φωτογραφίες, κοχύλια, μικρά αναμνηστικά από τις διακοπές σας κλπ. 

Με τους ίδιους τρόπους, εκτός από αποκλειστικά διακοσμητικά, μπορείτε να δημιουργήσετε και χρηστικά βάζα αποθήκευσης κάθε είδους αντικειμένων π.χ για την κουζίνα ή το μπάνιο, προσθέτοντας έτσι με πολύ εύκολο τρόπο ατμόσφαιρα ...καλοκαιριού στα σημεία που θα τοποθετήσετε. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ