2021-09-04 08:42:55
Φωτογραφία για Οικονομική Επίπλωση - Διακόσμηση  για Φοιτητικά Σπίτια
Φοιτητικό σπίτιΑν δεν επιλέξετε για την επίπλωση - διακόσμηση του Φοιτητικού Σπιτιού κάποιο από τα φοιτητικά πακέτα που πάντα θα βρείτε αυτή την εποχή σε καταστήματα επίπλων που όμως πολλές φορές όσο πιο οικονομικά είναι τόσο και πιο ...άχρωμα αισθητικά, αναζητείστε λύσεις που επίσης δεν θα σας κοστίσουν ακριβά  για να δημιουργήσετε ένα πραγματικά νεανικό-μοντέρνο και ταυτόχρονα λειτουργικό και άνετο Φοιτητικό σπίτι. 

1. Στρώματα - Μαξιλάρες πατώματος

Αυτό που για κάποιους άλλους είναι άβολο για τον νεαρόκοσμο είναι απλώς το ...πιο άνετο και σε κανένα χώρο δεν είναι τόσο ταιριαστά τα μαξιλάρια πατώματος όσο στα φοιτητικά σπίτια - δωμάτια. 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν μεμονωμένα καθίσματα ή με τρόπο που θα δημιουργήσετε με αυτά όμορφους και άνετους καναπέδες - κρεβάτια.

Φυσικά στρώματα - μαξιλάρια δαπέδου μπορούν να φτιαχτούν και από αφρολέξ στις διαστάσεις που θέλετε και να ντυθούν με καλύμματα. Δείτε ενδεικτικά εδώ. 


2. Καρέκλες PVC

Η πιο μοντέρνα τάση σε καρέκλες. Άνετες, πρακτικές και ανθεκτικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κουζίνα και την τραπεζαρία, σαν καρέκλες γραφείου ή σαν συμπληρωματικά καθίσματα σαλονιού.   

Θα τις βρείτε στην αγορά σε ποικιλία αποχρώσεων και σε μορφή είτε απλής καρέκλας είτε καρέκλας-πολυθρόνας και ιδιαίτερα εντυπωσιακές, ειδικά σαν καρέκλες γραφείου, είναι και οι πολυθρόνες αυτού του τύπου επενδυμένες με ύφασμα όψης  patchwork. Δείτε ενδεικτικά εδώ. 

3. Οδηγοί Dexion - Μεταλλικές Ραφιέρες

Οι οδηγοί-στηρίγματα για ράφια dexion πάνω στους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε απλά ξύλινα ράφια όπως και οι απλές μεταλλικές ραφιέρες είναι από τις πιο οικονομικές αλλά και πρακτικές επιλογές για να δημιουργήσετε  συνθέσεις τοίχου κάθε μεγέθους, βιβλιοθήκες κλπ.  

Με χρώμα σε σπρέϊ ή χρώματα κιμωλίας μπορείτε να βάψετε το μέταλλο σε όποια απόχρωση θέλετε.

4. Ξύλινα Κιβώτια 

Από τις πιο μοντέρνες επιλογές για να δημιουργήσετε ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους αλλά και συνθέσεις γραφείου, επιτοίχιες συνθέσεις, βιβλιοθήκες κλπ.  

Τα ξύλινα κιβώτια, αν το θέλετε, εύκολα μπορούν και να βαφτούν σε έντονες αποχρώσεις και εκτός από χρηστικά να λειτουργήσουν και σαν πολύ ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο σε κάθε χώρο ενός νεανικού σπιτιού.

Οικονομικά Φοιτητικά Πακέτα επίπλωσης

5. Έπιπλα από Παλέτες

Αν σας αρέσουν οι παλετοκατασκευές η βασική επίπλωση ενός φοιτητικού σπιτιού θα σας κοστίσει ελάχιστα.   

Πλαισιώστε απλές ξύλινες παλέτες με οικονομικά στρώματα - μαξιλάρια και δημιουργείστε άνετα κρεβάτια - καναπέδες σε απόλυτα μοντέρνο στυλ. 

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία από παλέτες μπορούν να δημιουργηθούν και κάθε τύπου συνθέσεις, γραφεία, ραφιέρες, τραπεζάκια, λειτουργικά έπιπλα για την κουζίνα ή το μπάνιο. Δείτε εδώ πολλές τέτοιες ιδέες και οδηγίες κατασκευής. 

7. Εστιάστε στους Τοίχους

Η όψη - διακόσμηση των τοίχων είναι από μόνη της ικανή να αλλάξει εντελώς την γενική εικόνα ενός χώρου και ειδικά σε ένα φοιτητικό σπίτι χρησιμοποιείστε πιο μοντέρνες και ...εναλλακτικές επιλογές από τα απλά κάδρα. 

Απλοί καμβάδες ή κομμάτια κόντρα πλακέ επενδυμένα με χαρτί ή ύφασμα, το βάψιμο με χρώμα μαυροπίνακα, ευφάνταστες κατασκευές όπως π.χ ρολόγια τοίχου με βιβλία, τα διάτρητα πάνελς και οι μεταλλικοί πίνακες, το βάψιμο κάποιων σημείων με τεχνοτροπίες γεωμετρικών σχεδίων όπως και τα αυτοκόλλητα βινυλίου είναι μερικές μόνο από τις ιδέες για να διακοσμήσετε εντυπωσιακά τους τοίχους σε ένα νεανικό σπίτι. 

Δείτε ενδεικτικά εδώ συρμάτινους πίνακες και εδώ αυτοκόλλητα τοίχου σε ποικιλία σχεδίων. 

8. Μετατροπές παλιών επίπλων

Παλιά έπιπλα, ακόμη και εντελώς κλασσικής γραμμής, μπορούν με απλό βάψιμο να αποκτήσουν εντελώς νέα και μοντέρνα όψη. 

Χρησιμοποιείστε χρώματα κιμωλίας σε έντονες αποχρώσεις ή μπογιά μαυροπίνακα για να δημιουργήσετε πραγματικά εντυπωσιακά μοντέρνα έπιπλα από παλιά - φθαρμένα κομμάτια ή και πολύ οικονομικά τραπέζια, συρταριέρες κλπ. που θα βρείτε σε καταστήματα επίπλων ή πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού. 

Οι μετατροπές παλιών επίπλων είναι επίσης ένας τρόπος για να αξιοποιήσετε παλιά κομμάτια και να τους δώσετε νέα όψη ταιριαστή σε ένα φοιτητικό σπίτι. 

Ακόμη και παλιοί - φθαρμένοι καναπέδες που ίσως διαθέτετε μπορούν πραγματικά να μεταμορφωθούν με ένα μοντέρνο έτοιμο ελαστικό κάλυμμα και μια σειρά ταιριαστά μαξιλάρια.

Δείτε εδώ έτοιμα καλύμματα σε ποικιλία σχεδίων-αποχρώσεων για κάθε τύπου και μεγέθους καναπέ. 

9. Προσθέστε Χρώμα στην Κουζίνα

Το βάψιμο στα πορτάκια των ντουλαπιών είναι ο πιο απλός τρόπος για να αλλάξετε εντελώς όψη ακόμη και σε πολύ παλιές κουζίνες. 

Χρησιμοποιείστε ένα ή περισσότερα χρώματα και συνδυάστε τα με μερικές ακόμη διακοσμητικές λεπτομέρειες στον χώρο, όπως και με αυτοκόλλητα πλακάκια για να δώσετε ακόμη και σε μια εντελώς "άχρωμη" παλιού σχεδιασμού κουζίνα μποέμ ή μοντέρνο στυλ.  

10. Αξιοποιείστε τις δυνατότητες των

Χρωμάτων Κιμωλίας

Κάθε τύπου ξύλινο ή μεταλλικό έπιπλο-αντικείμενο μπορεί να βαφτεί εύκολα και γρήγορα με χρώματα κιμωλίας χωρίς καμιά προεργασία. 

Είναι ο πιο απλός τρόπος για να βάψετε κάθε είδους επιφάνεια στην απόχρωση που θέλετε και σε συνδυασμό με το βάψιμο των τοίχων να δώσετε πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάθε χώρο ενός νεανικού σπιτιού. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ