2022-02-10 11:57:35
Φωτογραφία για Η γαλλική Alstom παραδίδει 37 ελκτικές μηχανές στο σιδηρόδρομο του Αζερμπαϊτζάν [ΦΩΤΟ]
Η επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου των σιδηροδρόμων του Αζερμπαϊτζάν, Ναταβάν Μπαϊράμοβα, δήλωσε ότι παραδόθηκαν 37 ελκτικές μηχανές από την Alstom.

Η Μπαϊράμοβα σημείωσε ότι το Καζακστάν δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την επέκταση της εμπορευματικής κυκλοφορίας κατά μήκος του σιδηροδρόμου Μπακού-Τιφλίδας-Καρς, του διεθνούς μεταφορικού δρόμου Trans-Caspian, καθώς και του διαδρόμου Ανατολής-Δύσης.

«Επιπλέον, ο τζίρος των αγαθών μας, καθώς και οι μεταφορές εμπορευμάτων αυξάνεται μόνο κάθε χρόνο και βλέπουμε την ανάγκη να επεκτείνουμε τη συνεργασία στους διεθνείς διαδρόμους μεταφορών», είπε.

Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος της Alstom στη Δυτική και Κεντρική Ασία Kanat Alpysbayev δήλωσε ότι η Alstom συνεργάζεται με τους σιδηροδρόμους του Αζερμπαϊτζάν σε έργα σιδηροδρομικής σηματοδότησης.

Σημείωσε ότι αυτές οι ατμομηχανές διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην αύξηση της ικανότητας εμπορευματικών μεταφορών στο Αζερμπαϊτζάν και επίσης συμβάλλουν στους μεγάλους στόχους της αύξησης του δυναμικού διαμετακόμισης του διακασπιακού σιδηροδρομικού διαδρόμου.


"Παρά όλες τις δυσκολίες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας, εμείς, μαζί με τους σιδηροδρόμους του Αζερμπαϊτζάν, καταφέραμε να επιτύχουμε την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου. Εργαζόμαστε για την περαιτέρω ανάπτυξη της στενής μας συνεργασίας με τους σιδηροδρόμους του Αζερμπαϊτζάν, συμπεριλαμβανομένης της οργάνωσης εξυπηρέτηση του στόλου ατμομηχανών και υλοποίηση έργων σιδηροδρομικής σηματοδότησης», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι το 2014, οι Σιδηροδρόμοι του Αζερμπαϊτζάν υπέγραψαν συμβόλαιο με την Alstom για την προμήθεια 50 ηλεκτρικών ατμομηχανών αξίας 288 εκατομμυρίων ευρώ, συμπεριλαμβανομένων 40 βαρέων ατμομηχανών Prima T8 AZ8A, οι οποίες κατασκευάζονται στην κοινοπραξία EKZ της Alstom στο Καζακστάν και 10 Prima M4 AZ4. , τα οποία κατασκευάζονται στη Γαλλία και έχουν ήδη παραδοθεί στο Αζερμπαϊτζάν.

azernews.az

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ