2022-02-18 13:20:05
Φωτογραφία για Βαλάντης σε Νίκο Μουτσινά -«Δεν μου αρέσει το ύφος της εκπομπής»





Ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Πρωινού την Παρασκευή προκειμένου να συναντήσει την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του φετινού Survivor αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν τον είδαμε ποτέ στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.

«Ίσως αυτό δημιουργήθηκε από τον Νίκο, εγώ δεν ρωτήθηκα για αυτό. Ήξερα απλά ότι όπου μου πει η παραγωγή να πάω, καθώς έχω κάποιες υποχρεώσεις λόγω του συμβολαίου μας, θα πρέπει να πάω σε κάποιες εκπομπές».

«Στην εκπομπή του δεν μου ανέφεραν ότι θα πάω και πραγματικά, αν το ήθελε και είπε να μην πάω, ούτε σε μένα θα έλεγε τίποτα το να πάω. Για ποιο λόγο; Πρώτα απ’ όλα δεν μου αρέσει το ύφος της εκπομπής. Το να κάθεσαι εκεί πέρα και σαν δημοσιογράφος να σχολιάζεις μόνο τους άλλους…»







«Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή του. Παρόλο που ο Νίκος είναι φοβερός ηθοποιός. Τον έχω δει στο θέα τρο και του έχω πει και συγχαρητήρια» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ