2022-03-16 14:00:03
Φωτογραφία για Ιλένια Ουίλιαμς: «Νιώθω τον Δημήτρη Ουγγαρέζο οικογένεια μου»



Συνέντευξη στο MEGA Καλημέρα παραχώρησε η Ιλένια Ουίλιαμς και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προηγούμενη της σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός με τον Δημήτρη, Δεν λέω ότι δεν φέρναμε την δουλειά στο σπίτι τότε αλλά όχι, στο μεταξύ μας κομμάτι ανταγωνισμός δεν υπήρχε. Υπήρχε μια κόντρα μεταξύ του παρουσιαστή και της συναντικής ομάδας όπου ήμουν. Υπήρχε δηλαδή μια διαμάχη, ας πούμε».

«Κρατάμε καλή επαφή. Χρειάζεται ένας χρόνος αλλά ναι, κρατάμε καλή επαφή και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί για μένα είναι οικογένεια. Δηλαδή τον θεωρώ οικογένεια».

Όταν, όμως, αναφέρθηκε το κομμάτι μιας πιθανής επανασύνδεσης, η Ιλένια Ουίλιαμς ήταν σαφής. Νομίζω πως είμαστε μια χαρά όπως είμαιστε τώρα.»



«Είχα δύσκολη συνεργασία στην τηλεόραση στο παρελθόν. Δέκα χρόνια πίσω, όταν ξεκίνησα εγώ, ήμασταν λίγο έτσι μαθημένοι. Ότι πρέπει να περάσεις τα δύσκολα, πρέπει να κουραστείς και να δουλεύεις πολλές ώρες, πρέπει να μην κοιμάσαι, πρέπει να μην πληρώνεσαι. Όλο αυτό μας το είχαν περάσει και μας το είχαν τοποθετήσει καλά μέσα στο κεφάλι μας» πρόσθεσε η όμορφη παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και το πρωινό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ