2022-04-20 21:20:05
Φωτογραφία για Ελένη Καρουσάκη: «Τα έχω βρει με την Ελένη και ασχολούμαι πολύ με το μέσα μου»

 



Η Ελένη Καρουσάκη μίλησε για την απώλεια που την πόνεσε.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στις τραγικές στιγμές που έζησε με την πυρκαγιά στο Μάτι.

-Έζησες εφιαλτικές στιγμές στην πυρκαγιά στο Μάτι. Έχεις ξεπεράσει τον φόβο;

Όχι δεν ξεπερνιέται, μου έχουν μείνει φοβίες. Είναι ένας εφιάλτης που μένει χαραγμένος στο μυαλό μου. Κινδυνέψαμε πάρα πολύ. Φύγαμε τελευταία στιγμή, γιατί από τις αρχές μας είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας στα τηλέφωνα και ξαφνικά είδαμε τη φωτιά μπροστά μας. Τρέξαμε με τις σπίθες να μας ακουμπάνε να φτάσουμε στη θάλασσα, γιατί δεν υπήρχε άλλη λύση. Εκεί περιμέναμε ώρες για να έρθουν να μας πάρουν. Το τρομερό είναι ότι για όλο αυτό δεν έχει κατηγορηθεί κανείς, το θεωρώ ντροπή. Χάθηκαν 102 άνθρωποι. Είναι ανήθικο. Όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο για την επέκταση του λιμανιού της Ραφήνας που θέλουν να κάνουν και ίσως και γι’ αυτό δεν έχει κατηγορηθεί κανείς.

-Θεωρείς ότι μπήκε επίτηδες η φωτιά γι’ αυτό το σχέδιο;

Δεν ξέρω τι να σου πω. Όταν δεν έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία, όταν μας είχαν 4 ώρες μέσα στο νερό και δεν ερχόταν κανείς και πνιγόταν ο κόσμος, όταν βγήκαμε και δεν υπήρχε ούτε ένα ασθενοφόρο, το σίγουρο που μπορώ να σου πω ότι τότε το κράτος ήταν ανύπαρκτο.

-Στα δύσκολα τι σου δίνει δύναμη;

Ο ίδιος μου ο εαυτός. Τα έχω βρει με την Ελένη και ασχολούμαι πολύ με το μέσα μου. Έχω κάνει αρκετές φορές ταβανοθεραπεία. Η διέξοδός μου όταν ζορίζομαι είναι να πάω για ένα περπάτημα ή μια βόλτα με το αμάξι. Έτσι ηρεμώ.

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν ένα βράδυ πριν φτάσω στη δουλειά μου έμαθα ότι έφυγε ο αγαπημένος μου θείος από τη ζωή και έπρεπε να τραγουδήσω. Δεν θέλω καν να το θυμάμαι. Δεν ξέρω πραγματικά πώς το έκανα αυτό.

-Αν η ζωή σου μέχρι σήμερα ήταν ένα τραγούδι ποιο θα ήταν;

«Τώρα δεν αντέχεις που κοντά σου δεν μπορείς να μ’ έχεις».



Πηγή:Λοιπόν



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ