2022-09-16 19:14:06
Φωτογραφία για Η πρώτη εικόνα βλέποντας τα πρωινά ψυχαγωγικά (part1)
Μια πρώτη εικόνα στα πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα. 

Τι είδαμε (όσο αντέξαμε), τι δεν μας άρεσε, και τι πιστεύουμε;

Το ΠΡΩΙΝΟ

Αναμφισβήτητα το Πρωινό για άλλη μια φορά  κλέβει τα φώτα, όχι όμως γιατί κάνει υψηλή τηλεθέαση.  Όπως όλα δείχνουν,  το «νέο» Πρωινό, δεν έχει δέσει καθόλου ή τουλάχιστον κατά το ήμισυ , καθώς η Δούκισσα Νομικού μάλλον περισσεύει σ’ αυτό.

Οκ, όμορφη παρουσία, ίσως σε ομορφιά να τις βάζει κάτω όλες, ωστόσο δεν έχει αυτό το «γκελ» που θα μαγνητίσει αυτό το ελάχιστο κοινό που βλέπει τηλεόραση την συγκεκριμένη ώρα.

Να θυμίσουμε , ότι η Δούκισσα Νομικού ήταν καθαρά απόφαση του ΑΝΤ1, κι όχι του Λιάγκα. 

Σίγουρα το παιχνίδι της τηλεθέασης δεν έχει χαθεί. Ακόμα κι αν έρθουν τα πάνω κάτω σε αυτή, η Νομικού δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση στο Πρωινό.  

Πάντως στον ΑΝΤ1 παρά τα διάφορα δημοσιεύματα που λένε περι  διορίας δυο μηνών, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, άλλωστε γράφονται έτσι για να προκαλέσουν αίσθηση.


Το κανάλι πιστεύει απόλυτα στον παρουσιαστή του και τον αφήνει εν λευκό .

ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ

Η Σκορδά από την άλλη, έκανε την μεταγραφή της, δούλεψε την εκπομπή της και βγήκε πραγματικά υπερπαραγωγή.  Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φαίνεται ότι βγήκε στο ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ με άλλον αέρα, ίσως πιο ελεύθερο, κι αυτό φάνηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Το πάνελ αν με ρωτάτε,  αδιάφορο , με μικρές εξαιρέσεις . Η εκπομπή είναι όσο πρέπει (σε διάρκεια), χωρίς να κουράζει και χωρίς να δείχνει την αδυναμία του πάνελ.

SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Από την άλλη στην SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ το πάνελ είναι αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις σε μεγάλο βαθμό.  Η παρουσιάστρια φαίνεται ότι είναι πιο χαλαρή σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Ίσως φταίει και το γεγονός ότι έχει δίπλα της, ανθρώπους που ξέρουν από τηλεόραση και είναι χρόνια σ’ αυτή.

Σίγουρα θα πρέπει να δουν την θεματολογία πιο προσεκτικά όπως και το λεξιλόγιο τους. Για πρωινή εκπομπή μιλάμε κι όχι για βραδινό Talk show.

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ

Ξεκίνησε για άλλη μια σεζόν δυνατά και με πρωτιές στον πίνακα τηλεθέασης. Κι αυτή η εκπομπή είναι όσο πρέπει σε διάρκεια. Άλλωστε το ρεπορτάζ το βλέπουμε το MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ με την Μελέτη. Είναι μια εναλλακτική πρόταση που  όσο μπαίνουμε στον χειμώνα, θα τα βρει μάλλον δύσκολα... 

Μην βαράτε, εκτίμηση είναι αυτή.  Μην δω δημοσίευμα να αναρωτιέται τι έκανε η Δανάη το καλοκαίρι κι άλλαξε τόσο πολύ η εκπομπής της, γιατί η απάντηση είναι τίποτα απολύτως. Ούτε πέρσι άλλαξε κάτι. 

Αυτά για την ώρα, επανέρχομαι με τα υπόλοιπα πρωινά (δεν τα ξέχασα).

Γιώργος Πασχαλίδης

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ