2022-10-14 08:35:23
Φωτογραφία για TI AΦΟΡΑ Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ  «εφαρμογή των πάντων» που υπόσχεται ο Ελον Μασκ;



 Ο Έλον Μασκ αναδιπλώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο θέμα της εξαγοράς του Twitter λίγες μέρες πριν έναρξη της δικαστικής διαδικασίας που αφορά την καταβολή ή μη της ρήτρας για την απόφαση του να υπαναχωρήσει από την αρχική συμφωνία.

Ο αμερικανός μεγιστάνας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει τελικά στην εξαγορά της πλατφόρμας στην τιμή των 44 δισ. δολαρίων που είχε συμφωνηθεί. Σε μια από τις συνηθισμένες του κινήσεις επικοινωνιακού εντυπωσιασμού ο Μασκ παράλληλα με την ανακοίνωση ότι προχωρά στην εξαγορά του Twitter ανέφερε ότι μόλις αποκτήσει την πλατφόρμα θα παρουσιάσει μια «εφαρμογή των πάντων» όπως την χαρακτήρισε.

Ο Μασκ ονόμασε την εφαρμογή αυτή X και δεν έχει κάνει προς το παρόν καμία αναφορά στο είδος αυτής της εφαρμογής αφήνοντας ανοίγοντας έτσι μια μεγάλη συζήτηση και πολλές φήμες για τις υπηρεσίες που θα παρέχει αυτό το app

. Το μόνο που ανέφερε ο επιχειρηματίας είναι ότι αν αποκτήσει το Twitter και δώσε το πράσινο φως για τη δημιουργία της εφαρμογής θα χρειαστούν 3-5 έτη για να υλοποιηθεί.

Αναλυτές της βιομηχανίας της τεχνολογίας εκτιμούν ότι η X θα είναι μια εφαρμογή στα πρότυπα διαφόρων εφαρμογών παροχής πολλαπλών υπηρεσιών που είναι δημοφιλείς σε χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας αλλά όχι στον υπόλοιπο κόσμο. Εκτιμούν ότι η X θα είναι μια εφαρμογή που θα επιτρέπει στο χρήστη της να επικοινωνεί με διαφόρους τρόπους με άλλους χρήστες, να έχει πρόσβαση στα social media, να κάνει ηλεκτρονικά διάφορες πληρωμές, να κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια, να παραγγέλνει φαγητό, να καλεί ταξί κ.α. Σύντομα θα γνωρίζουμε αν η X είναι μια υλοποιήσιμη εφαρμογή ή αν είναι απλά ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα από αυτά που εξαπολύει συχνά πυκνά στη δημόσια σφαίρα ο Ελον Μασκ.

Naftemporiki.gr



Freegr network blog- News about pc, technology.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ