2023-01-14 09:26:50
Φωτογραφία για Απάντηση του Θανάση Κασόλα στον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη
Αν και δεν μου αρέσει να κατεβάζω το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου στο επίπεδο των μύθων που το διολισθαίνει ο κ. Αποστολακης , το αντίθετο μάλιστα , λέμε λοιπόν το εξής : ο βοσκός είναι ένα αξιοπρεπές επάγγελμα και το έκανα ο ίδιος στο παρελθόν σε αντίθεση με αυτόν που είναι δημόσιος υπάλληλος χωρίς ποτέ να έχει πατήσει το πόδι του στην υπηρεσία και να πληρώνεται ως δήμαρχος 17 χρόνια τώρα και θέλει να τα κάνει 22 χρόνια τώρα ... Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο έργο που αφορά το τουριστικό καταφύγιο Βόνιτσας, ο κ. Αποστολάκης αποφασίζει να επιλέξει εργολάβους παρόλο που ήταν υποχρεωμένος από το νόμο να κάνει διαγωνισμό. Άλλους τους καλεί σε αιτιολόγηση της προσφοράς τους και τους κόβει και σε άλλους αναθέτει το ίδιο έργο με μικρή διαφορά στην τιμή .

Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Αποστολάκη ότι στις 10/1/23 έλαβα το υπαριθμον 563 έγγραφο από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου( υπάρχει παρακάτω συνημμένο ),πριν καν συνεδριάσει η επιτροπή του άρθρου 152 που είχε οριστεί για της 11/1/23 που με ενημέρωνε ότι ο προσυμβατικός έλεγχος του ελεγκτικού συνεδρίου είχε ολοκληρωθεί και από σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, όμως με ενημέρωσε η νομική μου ομάδα , σε αντίθεση με αυτόν που καθυστερεί όλα τα έργα του δήμου επειδή θέλει να τα αναθέσει σε ημέτερους εργολάβους , αποφάσισα να παραιτηθώ από την προσφυγή στην επιτροπή 152 (είχα άλλωστε και το δικαίωμα εφέσεως στο διοικητικό Εφετείο).

Ο έλεγχος του Έλσυν ώστε να προχωρήσει παράνομα η ανάθεση της σύμβασης βασίστηκε στην ψευδή βεβαίωση με αριθμό πρωτόκολλου 18552/9-12-22 (υπάρχει συνημμένη) του κ
. Αποστολάκη ότι δεν έχουν ασκηθεί ένδικα μέσα ή άλλες διοικητικές προσφυγές που είναι αντικείμενο ελέγχου από τη δικαιοσύνη στην οποία θα κληθεί να εξηγήσει.

Για το έργο για το οποίο συμφωνούμε απόλυτα να γίνει και το θέλουμε , έχοντας το υπερψηφίσει ,σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες από τα 35 χρόνια που το περιμένει η κοινωνία της Βόνιτσας , τα 17 χρόνια δήμαρχος είναι ο κ. Αποστολάκης ….. Αυτογκόλ για να μιλήσω και στη γλώσσα σας !!!

Όσο για τα υπόλοιπα έργα θα πω το εξής: Αν ήσασταν νόμιμος θα μπορούσε κάποιος > να σας καθυστερήσει σε κάτι; Αλλά είστε παράνομος σε ΟΛΑ… και θα σας απαντήσω αναλυτικά !

ΥΓ1: Αφωνία για το κλείσιμο του δρόμου στον Άγιο Νικόλαο- Λευκαδα …θα συρθείτε πίσω από τις εξελίξεις … θα πάρετε επιτέλους θέση ;

ΥΓ2: Αυτός /η που σας γράφει τις ανακοινώσεις να τις κοιτάτε λίγο σας εκθέτει ανεπανόρθωτα…κλεμμένες μέχρι και οι ευχές τις 28ης Οκτωβρίου για το 1940.

ΥΓ3 : Το site του δήμου δε είναι site δικός σας , της Δύναμης Πολιτών, εκτός και λόγο της ιδιοκτησιακής αντίληψης για το δήμο , στα 17 χρόνια που έχετε , το έχετε οικειοποιηθεί και αυτό …
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ