2023-04-02 10:20:04
Φωτογραφία για J2US: Στην κορυφή της τηλεθέασης -  Τι είδαμε χθες;
Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το έκτο live του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha να καταγράφει κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 13,5% και στο σύνολο του κοινού 13,9%, ενώ έφτασε μέχρι και 19,6 % αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που προσέφερε το θεματικό πάρτι της πρωταπριλιάς προσέλκυσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τα ευφάνταστα σκηνικά, τις εκπληκτικές ερμηνείες σε συνδυασμό με τις λαμπερές εμφανίσεις.

Το κοινό ξεχώρισε το πρωταπριλιάτικο J2US και στο twitter όπου παρέμεινε trend για 13 ώρες. 

Στο χθεσινό σόου διασκέδασαν κοινό και τηλεθεατές με λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια από τον Βασίλη Τερλέγκα, την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Αλέκο Ζαζόπουλο, ενώ τη βραδιά έκλεισε η Ειρήνη Μερκούρη.Η αγαπημένη τραγουδίστρια μετά από απουσία επτά ετών επέστρεψε δυναμικά στη σκηνή του J2US ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της, ενώ παράλληλα τραγούδησε και με τον Σαρμπέλ ξεσηκώνοντας το κοινό.Τέλος ο Σαρμπέλ ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο του κομμάτι μαζί με τη Ρενέ.

Το λαμπερό σόου του Alpha ξεχώρισε για μία ακόμη φορά το γυναικείο κοινό  χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν μέσο όρο 16,1 %, ενώ έφτασε μέχρι και 21,1%. 

Στο έκτο live του J2US αποχώρησαν ο Βλάσσης Χολέβας και η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ