2023-05-07 21:49:30
Φωτογραφία για Επίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.



Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και τ.Δήμαρχος Ναυπάκτου  κ.Θανάσης Παπαθανάσης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.....

 Κατά την επίσκεψή του ο κ.Θανάσης Παπαθανάσης  συναντήθηκε με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλ/νίας κ.Κουσαρίδα Ιωάννη και με τα   στελέχη και το προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος και  αντάλλαξε  απόψεις  για την πολιτική προστασία, αλλά και για τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τον νομό μας. 

 

Όπως μάλιστα ο ίδιος δήλωσε : ‘’η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας ευλογημένος τόπος με ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, που πρέπει όλοι να το προστατεύουμε. Είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας’’.

 

Κατά την διάρκεια της συζήτησής τους εστίασαν  στις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης των υπηρεσιών, αλλά και σε θέματα που αφορούν το σχεδιασμό της πυρασφάλειας και τη δυνατότητα ενίσχυσης με προσωπικό, για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και επάνδρωση των υπηρεσιών εν’όψει της θερινής περιόδου.

 

Ο  κ.Παπαθανάσης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι :’’Σε ολόκληρη την πολυετή αυτοδιοικητική μου πορεία στήριξα και στάθηκα δίπλα στο πυροσβεστικό σώμα με κάθε πρόσφορο μέσο κι έτσι θα συνεχίσω’’.

 

 Μετά το πέρας της επίσκεψής του ο κ.Παπαθανάσης ευχαρίστησε και συνεχάρει όλα τα στελέχη και το προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος για την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό που δείχνουν και για τον αγώνα που δίνουν στην πρώτη γραμμή για να προστατεύουν τους πολίτες από κινδύνους και φυσικές καταστροφές. 

Ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και υγεία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.



Για να ανεβάσουμε την Αιτωλοακαρνανία Ψηλά!

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανίαΨηλά



 


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ