2023-06-02 18:58:59
Φωτογραφία για Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου Βόνιτσας: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ «Δύναμή σας η γνώση και η πάλη για να αλλάξει ο κόσμος» Καλή επιτυχίαΚαλή επιτυχία, ψηλά το κεφάλι και αισιοδοξία.   

Είστε εδώ, μπροστά σε αυτή τη σημαντική μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, αφού τα βάλατε με την κούραση, την ασφυκτική πίεση, τις θυσίες, με μια ύλη - βουνό και μια Τράπεζα Θεμάτων που έπεφτε και, ήδη, νικήσατε!....

Τώρα είναι η στιγμή να δώσετε με ψυχραιμία και αισιοδοξία αυτή τη μάχη.   

Είστε νέοι. Έχετε όλο το μέλλον μπροστά σας, για να δημιουργήσετε μια ζωή αντάξια των ονείρων και των προσδοκιών σας.  

Φίλος σας είναι η πίστη ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει.

Εχθρός σας η αντίληψη ότι τα πράγματα θα μείνουν όπως είναι.

Δύναμή σας η γνώση και η πάλη για να αλλάξει ο κόσμος. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου - Βόνιτσας, είναι δίπλα σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους, που ονειρεύονται και αγωνιούν για το δικαίωμα στη μόρφωση μέσα από ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύγχρονο σύστημα παιδείας, κόντρα στον αντιδραστικό νόμο-πλαίσιο για τα ΑΕΙ, αλλά και για το δικαίωμα στο μέλλον με πλήρη και σταθερή εργασία για όλους με σύγχρονα δικαιώματα.Ο δρόμος της ζωής για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Όμως με εφόδια την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και τον αγώνα μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή!

Κάθε μάχη θέλει καθαρό μυαλό, επιμονή, υπομονή και ψηλά το κεφάλι.

Τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε με την προσωπική και κυρίως με τη συλλογική προσπάθεια και αγώνα!!!

Η ελπίδα και το μέλλον βρίσκονται στα χέρια σας ό,τι και αν καταφέρετε σε αυτές τις εξετάσεις. Καλή επιτυχία!».ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΩΝΤΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ 

ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ