2023-06-21 17:41:33
Φωτογραφία για Από το «Μαύρο Ρόδο»... στο «Ναυάγιο»

 



Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη νέα σειρά «Ναυάγιο» του MEGA που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Οι άνθρωποι της εταιρίας παραγωγής J.K. Productions S.A – Καραγιάννης έχουν κλείσει ήδη για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς «Ναυάγιο», τον Γιάννη Στάνκογλου και την Αναστασία Παντούση, ενώ μόλις πρόσφατα φέρεται να συμφώνησε με τη νέα σειρά και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που τον βλέπουμε φέτος στο ρόλο του Λευτέρη στο επιτυχημένο «Μαύρο Ρόδο» του MEGA.

Να θυμίσουμε ότι η νέα αυτή σειρά του MEGA με τον τίτλο «Ναυάγιο» αφηγείται την ιστορία του πολύνεκρου ναυτικού δυστυχήματος που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 1966 στην θαλάσσια περιοχή της Φαλκονέρας, σε μικρή απόσταση από τις ακτές της Κρήτης, με 217 επιβεβαιωμένους νεκρούς.

Το οχηματαγωγό – επιβαταγωγό Ηράκλειο που είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Σούδας βυθίστηκε παρασέρνοντας στον υγρό τάφο του, τους περισσότερους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος. Η τραγωδία βύθισε στο πένθος την Κρήτη και γιγάντωσε την οργή για τα ελλιπή μέσα διάσωσης, την κακή κατάσταση του πλοίου που διέθετε πλαστά πιστοποιητικά αξιοπλοΐας και την ολιγωρία των αρχών.

Πηγή: youfly.com - Άκης Φωτόπουλος



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ