2023-07-09 14:00:03
Φωτογραφία για Ελένη Βουλγαράκη: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στο εμπορικό κομμάτι»

 



Στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» μίλησε η Ελένη Βουλγαράκη για την απόφασή της να φύγει από το πρωινό του Σαββατοκύριακου και να πάει στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα.

Η δημοσιογράφος έφυγε με συγκίνηση από το πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου, αφού για πέντε ολόκληρα χρόνια ήταν στο «Χαμογέλα και πάλι».

«Ήταν πολύ συγκινητικό. Τόση αγάπη είμαι πολύ τυχερή. Θυμάμαι μόνο όμορφες και συγκινητικές στιγμές. Η ψυχή μου μού έλεγε ότι πρέπει να κάνω μια αλλαγή για προσωπικούς λόγους. Η Σίσσυ δεν προσπάθησε να με μεταπείσει από τη στιγμή που είχα πάρει αυτή την απόφαση. Αλλά θα είναι δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ.

Δεν με αγχώνει καθόλου που θα πάω στον Γιώργο Λιάγκα».

«Για το πείραγμα δεν ήταν αυτή η κουβέντα γιατί το προηγούμενο θέμα ήταν ενημέρωση. Δεν ενοχλήθηκαν στον ΑΝΤ1. Θα είμαι ξεκάθαρα στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Θα πάρω από την εμπειρία του Γιώργου Λιάγκα, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Γιατί να με αγχώσει; Δεν με πείραξε η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού και της Μαρίας Κορινθίου. Λειτουργώ σαν μονάδα και με άφησε ανεπηρέαστη όλο αυτό. Δεν έχει να κάνει με εμένα.

Δεν ξέρω αν θα είμαι στο εμπορικό κομμάτι. Δεν έχει διευκρινιστεί. Θα δούμε, είναι πολύ νωρίς ακόμα».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ