2023-07-09 16:00:04
Φωτογραφία για Αυτός θα είναι ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό  - Αυτοί θα είναι οι νέοι που μπαίνουν...
Τα πάνω-κάτω φέρνει στην αγαπημένη σειρά, η έλευση του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Παράλληλα, θα αποχαιρετήσουμε αρκετούς ήρωες και θα υποδεχθούμε τους νέους!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται στο τοπ της καριέρας του και δέχεται αλλεπάλληλες προτάσεις, προκειμένου να βρίσκεται την ερχόμενη σεζόν στις οθόνες μας. Εκείνος όμως, αποφάσισε να υπογράψει με την πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων χρόνων, τον «Σασμό».

Ένας σκοτεινός και διψασμένος για εκδίκηση άντρας, ο οποίος σχετίζεται με τους Σταματάκηδες και θα ανατρέψει όλα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής για την σειρά! Είναι ο ρόλος του Βασίλη, ο οποίος υπέγραψε μόλις πριν λίγες μέρες!

Μια άλλη βόμβα είναι η είσοδος στη σειρά της γυναίκας του Δημήτρη Λάλου, της Έλενας Μαυρίδου, αλλά ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ρόλος της. Είχε ακουστεί ότι αποχωρούν η Μαρία Πρωτόππαπα και ο Δημήτρης Ήμελλος, αλλά αυτό δεν ισχύει, καθώς παραμένουν στη σειρά.

Αυτή που αποχωρεί με πλήρη βεβαιότητα, είναι η «Άσπα», δηλαδή η Βέρα Μακρομαρίδου. Την έξοδο από την σειρά βλέπει και ο «Σταύρος», ο Γιώργος Χριστοδούλου. Φυσικά, «Σασμός» χωρίς Ορφέα Αυγουστίδη, Μαρία Τζομπανάκη και Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, δεν υφίσταται, οπότε εν αναμονή να τους δούμε στις οθόνες μας για Τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Πηγή: Λοιπόν

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ