2023-09-16 19:00:01
Φωτογραφία για Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη στα γυρίσματα της σειράς – «Θα μου λείψει η Καλλιόπη»

Στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της σειράς Σασμός βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της αγαπημένης καθημερινής συνήθειας των τηλεθεατών έρχεται τις επόμενες ημέρες και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές μιλούν στην κάμερα του Alpha.

«Έχουμε αγαπηθεί πολύ μεταξύ μας και με μερικούς ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ιδιαίτερο, γιατί είναι και ο γιος μου και τον βλέπω πολύ περισσότερο απ’ ό,τι θα είναι μετά», δηλώνει η τηλεοπτική «Καλλιόπη», Μαρία Τζομπανάκη.

«Επίσης, επειδή έχει να κάνει με την πατρίδα μου, ήδη η Καλλιόπη αφήνει το αποτύπωμά της πολύ έντονα επάνω μου. Έλεγα ότι τελευταία κρατάω την τσάντα μου όπως η Καλλιόπη, μιλάω πιο πολύ κρητικά απ’ όσο πριν», παραδέχεται αμέσως μετά η γνωστή ηθοποιός.

«Θα μου λείψει η Καλλιόπη πάρα πολύ και όλοι, όλη η παρέα», αναφέρει κλείνοντας η Μαρία Τζομπανάκη.

Από τη δική του πλευρά ο Μιχάλης Αεράκης, ο τηλεοπτικός «παπα-Μιχάλης» του Σασμού, δηλώνει: «Ο παπα-Μιχάλης είναι ο άνθρωπος που οφείλει και πρέπει να δέχεται στην πλάτη του όλα τα μυστικά του χωριού. Να εμπνέει τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να έχουμε αυτό το λεγόμενο happy end».

Σασμός, ο τρίτος και τελευταίος κύκλος έρχεται στον Alpha.Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ