2023-09-18 13:40:02
Φωτογραφία για Κώστας Τσουρός: Αυτό πάω εγώ να χτυπήσω με τη δική μου εκπομπή

Συνέντευξη στη "Βήμα" και στην Ελένη Κωνσταντάτου παραχώρησε ο Κώστας Τσουρός με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής του με τίτλο "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 13:40, στο Mega.

"Άν έλεγα ότι δεν έχω άγχος, θα ήμουν αναίσθητος. Σε κάθε πρεμιέρα υπάρχει άγχος. Αυτή τη φορά λίγο παραπάνω οφείλω να ομολογήσω γιατί είμαι σε έναν καινούργιο ρόλο, τον οποίο τον έχω ξανακάνει πριν από πολλά χρόνια όμως στην ΕΡΤ. Αλλά τότε ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ήταν πιο ενημερωτικό, τώρα συνδυάζουμε και την ψυχαγωγία μαζί. Οπότε όσο πλησιάζει η ημέρα της πρεμιέρας, το άγχος είναι ακόμα μεγαλύτερο. Ευτυχώς είναι δημιουργικό, δεν είναι αυτό που σε καταπίνει" δήλωσε αρχικά.

Το "Ακόμα δεν είδες τίποτα" πρόκειται να είναι μία infotainment εκπομπή: "Το infotainment είναι κάτι το οποίο κυριαρχεί στην παγκόσμια τηλεόραση όχι με τη μορφή που το έχουμε εμείς εδώ

. Γι' αυτό ακριβώς ίσως να υπάρχει και αυτή η απορία αν στην Ελλάδα γίνεται το σωστό infotainment. Υπάρχουν πολύ φιλότιμες και αξιόλογες προσπάθειες. Υπάρχουν παρουσιαστές και δημοσιογράφοι οι οποίοι μπορούν να το υποστηρίξουν. Υπάρχουν όμως και άλλοι οι οποίο δεν μπορούν να υποστηρίξουν, και αυτό πάω εγώ, εν πάση περιπτώσει, να "χτυπήσω" με τη δική μου εκπομπή. Θέλω να βάλουμε μία νέα βάση σε αυτό που λέγεται infotainment. Να μπορεί ο τηλεθεατής να ακούει από αυτόν που ξέρει αυτό που πρέπει να ακούσει. Πολλές φορές με ενοχλεί άνθρωποι που είναι εκτός της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης να ασχολούνται και να σχολιάζουν θέματα τα οποία ποτέ τους δεν έχουν ερευνήσει".



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ