2023-09-22 18:22:07
Φωτογραφία για Μαρία Μπεκατώρου: Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν υπολογίζουν τίποτα



Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή την συνέχιση του τηλεπαιχνιδιού Chase στο Μεγάλο Κανάλι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σκληρή δουλειά που έχει κάνει στην τηλεοπτική της διαδρομή καθώς και τις συνεργασίες της.



Ειδικότερα, η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε πως «έχω δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Δεν προσποιούμαι κάτι που δεν είμαι. Αυτό που βλέπεις, αυτό είμαι και στην πραγματικότητα. Μάλλον έχω κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα μου που αγαπούν οι άνθρωποι γύρω μου. Για παράδειγμα, δεν είμαι γκρινιάρα στη δουλειά. Ούτε έχω περίεργες συμπεριφορές με τους συνεργάτες μου. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να τα βλέπουμε όλα καλοπροαίρετα».



Ενώ είσαι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, η συμπεριφορά σου δεν παραπέμπει σε «ψηλομύτα» σταρ.



Μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου μας άρεσε να κάνουμε απλά και ωραία πράγματα. Το ζητούμενο είναι να περνάμε καλά χωρίς να πιεζόμαστε ή να υποκρινόμαστε. Το «ψηλομύτα» δεν το καταλαβαίνω και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί άνθρωποι που είναι ιδιαίτερα προβεβλημένοι έχουν τέτοια συμπεριφορά. Δεν δίνω παραπάνω διαστάσεις από τις πραγματικές. Είμαι παρουσιάστρια, χαίρομαι που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ και με βλέπει πολύς κόσμος. Μετά από κάποιαν χρόνια θα έρθουν άλλοι, νέοι άνθρωποι, οι τωρινοί θα έχουμε περάσει στο παρασκήνιο και θα τα σκεφτόμαστε όλα αυτά σαν ωραίες αναμνήσεις. Δεν θέλω να σκέφτομαι πως τότε που τα ζούσα όλα αυτά πέρασα μια βασανιστική, αγχώδη και πιεστική περίοδο στη ζωή μου ή ότι φέρθηκα άσχημα σε ανθρώπους. Δεν θα το άντεχε η ψυχή μου.



Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα ήθελες να συναντηθείς ξανά μαζί τους τηλεοπτικά;



Δόξα των Θεώ, είχα πολύ καλές συνεργασίες. Απλά ο καθένας προχωράει τηλεοπτικά και δεν ξέρω αν θα μπορούσα με τους ανθρώπους που είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν να ξανασυνεργαστώ. Δεν έχει να κάνει με το αν πέρασα ή δεν πέρασα καλά, αλλά είναι θέμα προσωπικής εξέλιξης του καθενός. Μέχρι τώρα, ευτυχώς, έχω συνυπάρξει με ανθρώπους που είχαν αρκετή καλοσύνη μέσα τους, πέρα από ταλέντο. Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν υπολογίζουν τίποτα, που τα κάνουν όλα για τη φήμη ή τη διασημότητα.









Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ