2023-09-28 07:25:02
Φωτογραφία για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν είμαι για να κάνω δημόσιες σχέσεις, την άποψή μου την ...»
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπήκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην παρέα της «Ελένης», με την Ελένη Μενεγάκη, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Ελένη Μενεγάκη την υποδέχτηκε με μια μεγάλη αγκαλιά και σημείωσε πως θέλει να συναντήσει όλη την ομάδα της νέας infotainment εκπομπής του MEGA, με παρουσιαστή τον Κώστα Τσουρό. Αναφερόμενη ειδικά στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσθεσε: «Κάθε φορά που έρχεσαι εδώ είναι σαν να είμαστε παρέα».

Το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» βγήκε στον αέρα του MEGA το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, με το άγχος της πρεμιέρας να μοιάζει δεδομένο για όλους τους συντελεστές της εκπομπής. «Να σου πω κάτι; Δεν είχα καθόλου άγχος, πρώτη φορά στη ζωή μου. Δεν ξέρω γιατί» είπε η Ευρυδίκη, αιφνιδιάζοντας την Ελένη Μενεγάκη με την απάντησή της. «Λίγο στην αρχή όταν μας παρουσίασε ο Κώστας (Τσουρός) γιατί τον αγκάλιασα και έτρεμα σαν το ψάρι» πρόσθεσε.


Η παρουσιάστρια συνέχισε αναφορικά με το νέο της επαγγελματικό βήμα: «Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο Κώστας για μένα σε αυτή την καινούργια αρχή. Και το ακουστικό. Έχω την Ελεάννα (Τρυφίδου) και έχω ασφάλεια» τόνισε, ενώ δήλωσε πως νιώθει ασφαλής και με τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Περιγράφοντας τη νέα infotainment εκπομπή του MEGA, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολιάζει πως η δομή της είναι τέτοια που δεν δημιουργούνται παρεξηγήσεις. «Είναι μια ξεκάθαρη εκπομπή που έχει την ενημέρωση ξέχωρα και το ψυχαγωγικό κομμάτι διαφορετικά. Στα θέματα της επικαιρότητας είναι ο ειδικός ο Κώστας με τη Δέσποινα (Τσόκου)» ανέφερε.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσιάστρια δεν σκοπεύει να παραμένει σιωπηλή, όταν ζητείται η άποψή της. «Εγώ δεν είμαι για να κάνω δημόσιες σχέσεις, την άποψή μου την τεκμηριώνω και είναι αυτή» σχολίασε και συμπλήρωσε: «Προσέχω πώς θα πω την άποψή μου για να μην πληγωθεί ο άλλος, ωστόσο θα την πω». «Δεν με φοβίζει κάτι στην τηλεόραση, με φοβίζει ο εαυτός μου, θέλω να είμαι καλή σε αυτό που κάνω» εξήγησε άλλωστε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ