2024-01-23 08:45:02
Φωτογραφία για ΕΡΤ: Η Παπαρίζου στην θέση του Καπουτζίδη, μετά την ενόχληση της EBU για τον τελευταίο;



Μπορεί η ΕΡΤ να μην έχει ανακοινώσει ακόμη τον ή τους αντικαταστάτες της Μαρίας Κοζάκου και της Τζένης Μελιτά, ένα όμως δημοσίευμα του Fimotro προσθέτει μία παράμετρο, που εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του Γ. Καπουτζίδη από την θέση του σχολιαστή της προηγούμενη χρονιά.



Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα του Fimotro η διοίκηση της ΕΡΤ προσανατολίζεται στην επιλογή της Έλενας Παπαρίζου για την θέση της σχολιάστριας της μετάδοσης της Eurovision 2024. Επιπλέον, σημειώνεται πως η αποχώρηση του Γ. Καπουτζίδη από την θέση του σχολιαστή δεν ήταν οικειοθελής, αλλά έγινε μετά από παράπονα της EBU στην ΕΡΤ, για κάποια ειρωνικά σχόλια του τελευταίου σε συγκεκριμένες συμμετοχές. Κάτι τέτοιο όπως είναι γνωστό αντίκειται στους κανονισμούς του διαγωνισμού, καθώς θεωρείται επηρεασμός της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Τα παραπάνω ήταν ο λόγος της απομάκρυνσης του Γ. Καπουτζίδη από τον σχολιασμό της Eurovision, βάζοντας δίπλα στην Μ. Κοζάκου την Τζ. Μελιτά, χωρίς όμως τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αφού πλην της πολύ χαμηλής τηλεθέασης που συγκέντρωσε η περσινή μετάδοση της ΕΡΤ για τα δεδομένα του διαγωνισμού, ο σχολιασμός των δύο κυριών συγκέντρωσε ορυμαγδό αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με την επέτειο φέτος των 50 ετών της παρουσίας της χώρας μας στο διαγωνισμό και το γενικότερο restart που επιχειρεί η ΕΡΤ, το δημοσίευμα αναφέρει πως η επιλογή που προκρίνεται είναι αυτή της Έλενας Παπαρίζου, της μοναδικής μας νικήτριας στον θεσμό, με ένα ακόμα πρόσωπο φυσικά να την πλαισιώνει.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΡΤ και ως προς το κομμάτι αυτό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Fimotro





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ