2012-07-04 13:39:03
Φωτογραφία για O Coulthard πιάνει με 286 χλμ/ώρα μπάλα του γκολφ με μία Mercedes SLS [video]
O οδηγός της Formula 1 David Coulthard οδηγώντας μία Mercedes-Benz SLS AMG Roadster και ο επαγγελματίας golfer Jake Shepherd κέρδισαν μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, για το πιο μακρινό χτύπημα μπάλας γκολφ που «πιάστηκε» ποτέ από αυτοκίνητο που κινείται.

Oι αδιαμφισβήτητες ικανότητες του οδηγού - θρύλου της Formula 1 και του DTM, David Coulthard, πίσω από το τιμόνι της υπέροχης Mercedes-Benz SLS AMG Roadster των 571 ίππων δημιούργησαν την «απόλυτη» επιτυχία για την ομάδα της Mercedes-Benz United Kingdom.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την Mercedes-Benz SLS AMG Roadster να κερδίζει το ρεκόρ για το «πιο μακρινό χτύπημα μπάλας γκολφ που «πιάστηκε» ποτέ από αυτοκίνητο που κινείται». Ο επαγγελματίας golfer Jake Shepherd χτύπησε μία μπάλα του γκολφ με ταχύτητα 286 χλμ/ώρα προς το supercar της Mercedes-Benz, το οποίο κινούνταν με ταχύτητα 195 χλμ/ώρα όταν «έπιασε» τη μπάλα, 275 μέτρα από το σημείο ρίψης της.


Tο καταπληκτικό βίντεο δείχνει την ακριβή στιγμή που ο David Coulthard «έπιασε» τη «βολίδα» ανάμεσα στα καθίσματα της SLS AMG Roadster. Μιλώντας γι’ αυτήν την απίστευτη μπαλιά, ο Coulthard δήλωσε: “Ο μόνος τρόπος να εντοπίσω τη μπάλα ήταν να έχω τα μάτια μου πάνω της ανά πάσα στιγμή. Η αδρεναλίνη είχε φτάσει στα ύψη, αφού ούτε για μία στιγμή δεν μπορούσα να κοιτάξω το δρόμο!” και συνεχίζει: “Αισθάνθηκα τόση χαρά, όπως τότε που κέρδιζα τα Grand Prix γιατί πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το πόσο γρήγορα προσγειώθηκε η μπάλα και μάλιστα στο σωστό σημείο, χωρίς ούτε ένα γκελ!”

Αυτό το φανταστικό επίτευγμα δεν καταγράφηκε μόνο στην κάμερα, αλλά επιβεβαιώθηκε ως Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες από έναν κριτή του θεσμού Guinness World Record, ο οποίος επιβεβαίωσε την απίστευτη μπαλιά και επικύρωσε τον τίτλο της πιο μακρινής μπαλιάς γκολφ που «πιάστηκε» από αυτοκίνητο εν κινήσει.

Ο David George, Mercedes-Benz Passenger Cars Marketing Director της Μ. Βρετανίας πρόσθεσε: “Η SLS AMG Roadster είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο – έτσι θέλαμε να κάνουμε κάτι εξαιρετικό για να γιορτάσουμε τη συνεργασία μας με το Ανοιχτό Πρωτάθλημα και δεν βρίσκω τίποτε καλύτερο από αυτό το φανταστικό ρεκόρ που σπάσαμε και το οποίο αποτυπώνεται στο συναρπαστικό βίντεο!”

peritroxon.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΟΚ: Αυτοκτονία στο κέντρο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΟΚ: Αυτοκτονία στο κέντρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ