2012-07-06 13:06:16
Φωτογραφία για Μεγάλη ατυχία αν είσαι Έλληνας και να ζεις στην Ελλάδα του 2012...Δείτε περιστατικό στην Ηλεία: ''Σας κάνουμε μεγάλη χάρη, που εξετάζουμε το νεογνό σας''
Δεν πίστευε στα λόγια της γιατρού, ζευγάρι Ελλήνων από τον Πύργο όταν άκουσε ότι... τους κάνει χάρη που εξετάζει το μόλις 3 ημερών μωρό τους. Η γυναίκα είχε γεννήσει την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο Πύργου, όπου επαναλειτούργησε μετά από καιρό Το προσωπικό από το νοσοκομείο έπρεπε να πάρει δείγμα αίματος από το νεογνό για τις προβλεπόμενες εξετάσεις όμως υπήρχε έλλειψη των «πλακετών» όπου θα τοποθετούσαν το δείγμα. Έτσι ανέφεραν στο ζευγάρι, αφού θα έπαιρναν εξιτήριο να πάνε στο νοσοκομείο ξανά μετά από 1-2 μέρες για να υλοποιηθούν οι εξετάσεις.

Σύμφωνα με το iliaoikonomia.gr, το ζευγάρι τηλεφώνησε στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα αλλά υπήρχε ακόμα έλλειψη και την μεθεπόμενη μέρα επισκέφτηκε ξανά το νοσοκομείο αφού είχαν προμηθευτεί οι «πλακέτες» για τις εξετάσεις.

Αφού περίμεναν στη σειρά τους, μαζί με το μόλις 3 ημερών νεογνό, προς έκπληξή τους όταν μπήκαν στη γιατρό και της ανέφεραν ότι πρέπει να πραγματοποιήσει τις εξετάσεις τους απάντησε ότι ''χάρη σας κάνουμε που θα εξετάσουμε το μωρό σας αλλά θα το εξετάσουμε''.

Το ζευγάρι έκπληκτο αντέδρασε στα λόγια της γιατρού, αλλά λόγω του μωρού δεν διαπληκτίστηκαν περαιτέρω με την γιατρό...
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ