2012-07-06 20:55:06
Φωτογραφία για «Αντιδημοκρατική εκτροπή η συνέχιση του μνημονίου»
Μετωπική επίθεση στη συγκυβέρνηση Σαμαρά θα εξαπολύσουν ο Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πάρουν το λόγο κατά την... τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.

Κατά τη μεσημβρινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συζητήθηκαν οι άξονες γύρω, από τους οποίους θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι προτάσεις, που θα καταθέσει, για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τονίσει, μέσω του επικεφαλής του, ότι «η κυβέρνηση Σαμαρά είναι μια κυβέρνηση εφαρμογής του Μνημονίου παρόλο που προεκλογικά τα κόμματα που την στηρίζουν μιλούσαν για την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης του».

Αναμένεται να μιλήσει για αντιδημοκρατική εκτροπή, αφού η λαϊκή ετυμηγορία απαιτούσε αλλαγή της καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να επισημάνει ότι, η συνέχιση της εφαρμοζόμενης πολιτικής θα διατηρήσει βαθιά την ύφεση, θα οδηγήσει σε νέα λουκέτα, θα επιδεινώσει τη φτώχεια και θα παροξύνει την ανθρωπιστική


κρίση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εστιάσει στην θλιβερή καθημερινότητα με τις αυτοκτονίες, την αύξηση των αστέγων και της διογκούμενης ανεργίας.

Η αξιωματική αντιπολίτευση θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στις ιδιωτικοποιήσεις, υπερτονίζοντας, πως στερούν πολύτιμα αναπτυξιακά εργαλεία από το κράτος και πολύτιμα δημόσια έσοδα διαρκείας, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την οικονομική στήριξη των ασφαλιστικών ταμείων.

Επίσης θα υποστηρίξει ότι, αποτελούν εστία διαφθοράς και μήτρα σκανδάλων, που δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη.

Καταθέτοντας προτάσεις για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναφερθεί μεταξύ άλλων στη στήριξη του αγροτικού τομέα με ειδικές τράπεζες και των μικρομεσαίων τουριστικών μονάδων ενταγμένων σε έναν ευρύτερο αναπτυξιακό σχεδιασμό.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ