2012-07-07 09:54:05
Φωτογραφία για ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που έρχεται για τα μεταγραφικά αλλά και τις ανανεώσεις του μπασκετικού Ολυμπιακού, αφού όπως όλα δείχνουν ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είναι έτοιμος να υπογράψει και η προσθήκη αυτή πιθανώς καθιστά αμφίβολη την παραμονή του Μάρκο Κέσελ.

Ο Σέρβος φόργουορντ μαζί με τους Χάινς, Γκετσεβίτσιους και Άντιτς ανήκει στην κατηγορία παικτών που μέχρι τις 15 Ιουλίου θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν για ανανέωση της συνεργασίας μαζί τους, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Σίγουρα θα γίνει κάτι τέτοιο με τον Κάιλ Χάινς, πιθανότατα και με τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ενώ όλα είναι ανοικτά για τους Κέσελ και Άντιτς, με τους οποίους δεν αποκλείεται να γίνουν διαπραγματεύσεις σε νέες βάσεις, καθώς έχουν μεγάλα συμβόλαια.

Παραλληλα ο Ολυμπιακός προχωρά την περίπτωση του Δημήτρη Μαυροειδή ως αναπληρωματικού ψηλού, ενώ θέλει και τον Βασίλη Καββαδά, αρκεί ο Πανιώνιος να κατεβάσει τις απαιτήσεις του για τον νεαρό πάουερ φόργουορντ.

Επίσης ανοικτό παραμένει το θέμα της παραμονής του Έισι Λο, ενώ λιγότερες πιθανότητες έχει να μείνει ο Τζόι Ντόρσεϊ, που κάνει επαφές με πολλές ομάδες του ΝΒΑ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ