2012-07-16 16:38:08
Φωτογραφία για Η απόφαση θα παρθεί τον Αύγουστο
Ο Lewis Hamilton το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε στην Μόσχα, παίρνοντας μέρος σε ένα event μαζί με τον Giancarlo Fisichella με την Ferrari και την ομάδα της Marussia, το Moscow City Racing. 

Έδωσε συνέντευξη στο Ρωσικό πρακτορείο R-Sport και μίλησε για την απόφαση που έχει να πάρει σχετικά με το μέλλον του στην Formula 1, από την στιγμή που το συμβόλαιό του με την McLaren λήγει στο τέλος της χρονιάς.

«Δεν έχουμε κάτσει να συζητήσουμε τίποτα, αλλά είμαι σίγουρος ότι κατά την διάρκεια των διακοπών, θα ήταν καλό να έχουμε κάτι. Αυτή θα είναι η στιγμή που θα είμαστε πιο χαλαροί και να πάρουμε την πιο σωστή απόφαση για το μέλλον», είπε ο Hamilton. Για το ποια θα είναι τα κριτήρια της απόφασης ο Βρετανός οδηγός τόνισε : «Μισή χρονιά δεν μπορεί να είναι κριτήριο για μια εξαετή συνεργασία ή για να λέμε τα πράγματα καλύτερα, μια συνεργασία 13 ετών. Είμαι μαζί τους από τα 13 μου, οπότε είναι 14 χρόνια, έτσι δεν είναι μόνο οι λεπτομέρειες, αλλά η μεγαλύτερη εικόνα»

Ο σκοπός του είναι να κερδίζει και άρα θα είναι και το 'πάτημα' της απόφασης του. Θα καταφέρει η McLaren να του δώσει ένα μονοθέσιο που μπορεί να πετύχει τον στόχο του και την παραμονή του σε αυτήν;

By: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ