2012-07-16 16:39:11
Φωτογραφία για Είχε μετατρέψει το καφενείο του στο Ρέθυμνο σε hi - tech λέσχη
 Σε hi - tech λέσχη είχε μετατρέψει το καφενείο του ένας 58χρονος στο Ρέθυμνο οποίος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από τις αρχές για απείθεια και για εγκατάσταση και λειτουργία τυχερών παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, για την πάταξη του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας ενήργησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία έξι σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, σε ρόλο κεντρικού υπολογιστή (server) και σε κατάσταση αναμονής, στερούμενοι κατάλληλης πιστοποίησης παιγνιομηχανήματος αρμόδιας αρχής.

Επίσης, κατά την είσοδο των Αστυνομικών στο κατάστημα, η 21χρονη υπάλληλος του καταστήματος, παρενέβη εντέχνως στην λειτουργία των υπολογιστών μέσω του κεντρικού υπολογιστή (server) αλλάζοντας πρόγραμμα, προκειμένου να μην διαπιστωθεί η διενέργεια τυχερών ή τεχνικών παιγνίων.

Ανωτέρω υπολογιστές κατασχέθηκαν, μαζί με το χρηματικό ποσό των εκατόν εξήντα (160) ευρώ από το ταμείο του καταστήματος, ως προερχόμενο από τη διενέργεια τυχερών παιγνίων.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ