2012-07-17 09:10:15
Φωτογραφία για Βότκα: 5 έξυπνες Χρήσεις της εκτός από την.. προφανή!
Σας κάνανε δώρο μια Βότκα, Τσερνομπιλόφσκαγια και δε ξέρετε αν πρέπει να την πιείτε;

Η κραιπάλη του καλοκαιριού σας έχει κάνει ημιαλκοολικούς και θέλετε να ξεφορτωθείτε τα τελευταία μπουκάλια, χωρίς να τα.. πιείτε και αυτά;

Διαβάστε παρακάτω 5 πολύ χρήσιμες ιδιότητες της Vodka Που δε γνωρίζατε και θα σας λύσουν τα χέρια!

1. Αφαιρεί Κολλώδη Υπολοίματα

Έχετε ένα αυτοκόλλητο ή μια τιμή (από τα Jumbo πιθανότατα) που δε λέει να φύγει με τίποτα, εκτός και αν καταφύγετε στη λύση του σιδεροπρίονου..; Μουλιάστε ένα σφουγγαράκι ή μια πετσέτα σε Βότκα και αφήστε τη πάνω στο αυτοκόλλητο για περίπου ένα λεπτό. Το χαρτί και το κολλώδες υπόλειμμα θα βγουν χωρίς κόπο!

2. Γυαλιστικό Χρωμίου (και όχι μόνο)

Επαναφέρετε τα αντικείμενα του σπιτιού σας που είναι φτιαγμένα από χρώμιο, στην αρχική τους δόξα με αυτό το απλό κόλπο. Απλά βρέξτε με Βότκα μια πετσέτα και τρίψτε ελαφρά.. Σαν καινούριο! Ακόμη θα δουλέψει και σε αντικείμενα από πορσελάνη ή γυαλί.


3. Αποσμητικό Χώρου

Επειδή πολλές φορές ένα αποσμητικό χώρου, μπορεί να κάνει το σαλόνι σας να θυμίζει.. Hondos, δοκιμάστε αυτή την άοσμη λύση. Γεμίστε ένα ψεκαστικό δοχείο με Βότκα και νερό σε αναλογία 1 προς 1 (μια χαρούλα θα κάνει και η Τσερνομπιλόφσκαγια..) και ψεκάστε τον αέρα. Το δωμάτιο περιέργως δε θα μυρίζει σαν μπαράκι στη Βαλαωρίτου και όλες οι άλλες οσμές θα εξαφανιστούν!

4. Διατηρεί Φρέσκα τα Λουλούδια

Τα βακτήρια μπορεί να κάνουν ένα μπουκέτο λουλούδια να χάσει τη ζωντάνια του, πολύ γρήγορα. Για να το αποτρέψετε, απλά κάθε φορά που αλλάζετε το νερό ρίξτε μερικές σταγόνες από το διαφανές αλκοόλ! Τα λουλούδια σας θα μείνουν ομορφότερα για περισσότερο χρόνο.

5. Καθαριστικό Μπάνιου

Το υγρό και σκιερό περιβάλλον ενός μπάνιου, μπορεί να οδηγήσει σε μούχλα. Για να την καθαρίσετε ΚΑΙ να αποτρέψετε το να ξαναεμφανιστεί, ψεκάστε τα συνήθη σημεία εμφάνισης της, όπως τη ντουζιέρα και ειδικά την κουρτίνα της με βότκα! Χωρίς χημικά και ιδιαιτέρως αποτελεσματική..

thessnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ