2012-07-17 20:54:03
Φωτογραφία για Πλοία των Ορθόδοξων Ρώσων στα λιμάνια των Ορθόδοξων Ε/κ
                   Αύξηση της ένταση στην περιοχή βλέπουν οι τουρκικές εφημερίδες

                                    Ναυτικές ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο

Με τίτλο «Ορθόδοξη Συμμαχία», η τουρκική εφημερίδα «Μιλάτ» έχει πρωτοσέλιδο θέμα τις τουρκικές ναυτικές ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο, όπου «το τουρκικό ναυτικό διεξάγει ασκήσεις σε περιοχές όπου οι Ελληνοκύπριοι διεξάγουν έρευνες για φυσικό αέριο και η Ρωσία στέλνει τα πλοία της στη Μεσόγειο», όπως αναφέρεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ορθόδοξοι Ρώσοι στέλνουν τέσσερα πλοία τους στα λιμάνια των Ορθόδοξων Ε/κ.Η «Ακσιάμ» με τίτλο «Ψυχρός Πόλεμος στα ανοιχτά της Κύπρου», αναφέρει ότι τρία πλοία του ρωσικού στόλου πλησίασαν στην περιοχή μεταξύ Κύπρου και Συρίας μετά την άσκηση του τούρκικου ναυτικού κοντά στην περιοχή της πλατφόρμας γεωτρήσεων για φυσικό αέριο στην κυπριακή ΑΟΖ.

Γίνεται αναφορά σε δημοσιεύματα ε/κ Τύπου ότι η Τουρκία παρακολουθεί στενά τη δραστηριότητα του Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο και πως με τη συμμετοχή και των Ρώσων έχει αυξηθεί η ένταση στην περιοχή. Γίνεται επίσης αναφορά πως τις προσεχείς ημέρες θα βρεθούν στα παράλια της Συρίας 11 με 15 ρωσικά πολεμικά πλοία.


Η «Τούρκιγιε» στο πρωτοσέλιδό της με τίτλο «Θερμαίνεται η Μεσόγειος», γράφει ότι τουρκικά, αμερικανικά, ρωσικά και ισραηλινά πολεμικά πλοία βρίσκονται στα ανοιχτά της Κύπρου και η περιοχή έχει μετατραπεί σε πυριτιδαποθήκη. Η «Βατάν» έχει τίτλο «Άνεμοι Πολέμου στη Μεσόγειο» και υπότιτλο «Στόλοι τριών χωρών στα ανοιχτά της Κύπρου».

 http://www.ikypros.com/e
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ