2012-03-15 21:52:04
Φωτογραφία για ΝΤΡΟΠΗ & ΚΑΤΑΝΤΙΑ ! ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ..
Με ένα (χωρίς προηγούμενο σε πολιτισμένη και σοσιαλιστική χώρα) δικαστικό πραξικόπημα , ο Άρειος Πάγος απέρριψε με απόφασή του οριστικά το αίτημα της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» για αναγνώριση ως νόμιμο σωματείο, προς απογοήτευση της κατατρεγμένης και διαρκώς διωκούμενης ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ κοινότητας των Τούρκων κατοίκων της Θράκης.

Με την ίδια απόφαση κρίθηκε παράνομη και η λειτουργία της «Τουρκικής Πολιτιστικής Ένωσης Γυναικών Ροδόπης»(!!!!) ως σωματείου.

Ο φασισμός αρχίζει να δείχνει τα δόντια του εκμεταλευόμενος την αδυναμία , πλέον , της - κατά τ' άλλα - ΠΑΝΑΞΙΑΣ Κυβερνήσεως Εθνικής Σωτηρίας.

Είναι ανάγκη ΤΩΡΑ όσο ποτέ να στηριχτεί το σοσιαλιστικό και προοδευτικό κίνημα στη χώρα μας , το οποίο με μπροστάρη το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τον δυναμικό ΗΓΕΤΗ του , τον Βαγγέλη Βενιζέλο , ΚΑΙ θα συντρίψει κάθε φασίστα ελληνάρα (δια παντός) ΚΑΙ θα αποκαταστήσει την κοινωνική δικαιοσύνη και τα δικαιώματα των αναξιοπαθούντων , που καθημερινά περιθωριοποιούνται σε αυτή τη χώρα!

Η κατάφωρη αδικία που υφίστανται τα αδέρφια μας , οι Τούρκοι της Ελλάδας -και ειδικά της Ξάνθης- ΣΥΝΤΟΜΑ θα χτυπήσει και άλλες "μειονότητες" - και ουσιαστικά πλειοψηφίες - φορώντας το μαύρο χιτώνιο του χρυσαυγίτικου φασισμού.

ΠΟΛΙΤΕΣ , ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

http://pasokhtefra.blogspot.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ