2012-08-16 19:50:07
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Στις 26 Αυγούστου θα γίνει τελικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια για την πρώτη αγωνιστική της Superleague, ένα παιχνίδι που περιμένει με τεράστιο ενδιαφέρον ο ερυθρόλευκος κόσμος που θέλει να εκδράμει στην πόλη της Ημαθίας και το πιθανότερο είναι να βρεθεί στο πλευρό των νταμπλούχων στο πρώτο ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το σενάριο, όμως, ότι το παιχνίδι θα γίνει στη Λάρισα έβαζε... φρένο και στις ορέξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr", αποκλείεται στη θεσσαλική πόλη να επιτρεπόταν να γίνει εκδρομή των οπαδών του Ολυμπιακού, διότι θα ήταν μεγάλος ο κίνδυνος των επεισοδίων. Ούτε η αστυνομία θα άναβε το πράσινο φως, αλλά ούτε και η διοίκηση θα έπαιρνε εισιτήρια για το γήπεδο της ΑΕΛ.

Όλα δείχνουν, όμως, πως ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Βέροιας, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και αν πράγματι επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία τότε ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του.

Δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των εισιτηρίων, αλλά πολύ δύσκολα δεν θα ταξιδέψουν στην Ημαθία οι οπαδοί του Θρύλου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ