2012-03-18 10:07:59
Φωτογραφία για ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΝΔ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Κάθε παράθυρο επιστροφής της στη ΝΔ κλείνει η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία σε συνέντευξή της στο Βήμα της Κυριακής δηλώνει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής της γιατί «η ηγεσία της ΝΔ αλλάζει απόψεις κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκεύή».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κάνει λόγο για σύγχυση στην ελληνική κοινωνία την οποία δεν μπορούν στην παρούσα φάση να αποτυπώσουν οι δημοσκοπήσεις και δηλώνει πως το δίλλημα των επόμενων εκλογών δεν θα είναι αριστερά ή δεξιά αλλά σοβαρότητα και πρόγραμμα δημιουργίας νέου κράτους και οικονομίας εναντίον του λαϊκισμού και πιο σχηματικά «ευρώ ή δραχμής».

Για την κα Μπακογιάννη «η αυτοδυναμία θα είναι εφιάλτης για τη χώρα» ενώ εκτιμά πως κανείς δεν θεωρεί πως η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη. Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τονίζει πως η ΝΔ θα χρειαστεί να αναζητήσει ευρύτερες συνεργασίες και συνεννοήσεις με άλλα πολιτικά κόμματα, καθώς κανένα κόμμα δεν μπορεί, όπως λέει, να διαχειριστεί μια τέτοια κρίση μόνο του.

Σφοδρή είναι η επίθεση της κας Μπακογιάννη προς τη Χρυσή Αυγή, την οποία και χαρακτηρίζει φασιστική οργάνωση, ενώ όσον αφορά στο ΛΑΟΣ δηλώνει πως «κυριαρχούν σε αυτόν τα πολιτικά αντανακλαστικά ακροδεξιού κόμματος».
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ