2012-03-18 10:04:25
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συγκυβέρνηση προβλέπει για μετά τις εκλογές ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος μάλιστα εκτιμά πως είναι πολύ πιθανό ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να μην καταφέρουν μαζί να κάνουν πλειοψηφία.

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζητά έγγραφες δεσμεύσεις για να μετέχει στην επόμενη κυβέρνηση, ενώ αφήνει ανοιχτό το πρόσωπο του επόμενου Πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλα είναι ρευστά.

Ο κ. Καρατζαφέρης όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ δηλώνει πως θα του πάρει πολύ χρόνο του Ευάγγελου Βενιζέλου για να «ξαναγεμίσει τα λάστιχα του οχήματος», ενώ για τη ΝΔ τονίζει πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν τον έχει πείσει ακόμα πως είναι έτοιμος.

Σφοδρή είναι πάντως η επίθεση που εξαπολύει στη Χρυσή Αυγή λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο πατριωτισμός είναι ασύμβατος με το ναζισμό που πιστεύουν. Εμείς υποκλινόμαστε στη γαλανόλευκη και όχι στη σβάστικα».

Μάλιστα, εκτιμά πως πιθανή είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή θα ναρκοθετήσει τη χώρα. Βολές μάλιστα εξαπολύει και κατά του Πάνου Καμμένου λέγοντας πως «το ‘89 μας ήρθε μια καταγγελία ότι ένας νεαρός σημάδευε τις αφίσες του Μητσοτάκη με ένα αεροβόλο. Πήγαμε και είδαμε τον Πάνο Καμμένο».
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ