2012-09-02 13:29:03
Φωτογραφία για Χολέβας: «Μπορούμε την πρόκριση»
Ο Χοσέ Χολέβας εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση από τους ομίλους του Champions League. «Πρέπει να σεβαστούμε κάθε ομάδα. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους και να προκριθούμε», τόνισε ο διεθνής μπακ-χαφ. «Στην πρεμιέρα το Καραϊσκάκη θα καίγεται», πρόσθεσε. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Χολέμπας στη Real News:

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει Άρσεναλ, Σάλκε και Μονπελιέ

«Είναι ένα καλό γκρουπ. Η Άρσεναλ, η Σάλκε και η Μονπελιέ είναι ομάδες που μπορούμε να τις παίξουμε στα ίσια. Είναι σίγουρα καλύτερα από το να κληρωνόμασταν με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης. Την Άρσεναλ την ξέρουμε και από πέρυσι. Θα είναι αλλαγμένη σίγουρα, αφού οι σημαντικές απουσίες των Φαν Πέρσι και Σονγκ θα την επηρέασαν πολύ. Ενδεχομένως να μην είναι το ίδιο καλή με πέρυσι».

Για το αν φοβάται κάποια ομάδα


«Η λέξη φόβος είναι μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Δεν τη χρησιμοποιώ ποτέ. Ο σεβασμός είναι πιο σωστή λέξη. Πρέπει να σεβαστούμε κάθε ομάδα. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους και να προκριθούμε».

Για το μυστικό της πρόκρισης

«Δεν πρέπει να νοιαζόμαστε για το τι θα κάνουν οι άλλοι. Πρέπει να νοιαζόμαστε για το τι θα κάνουμε εμείς. Θα πρέπει να σκεφτούμε μόνο τη δική μας ομάδα και το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς πανέτοιμοι σε αυτά τα δύσκολα ματς και ειδικά στην πρεμιέρα με την Σάλκε που είναι πολύ κοντά. Στην πρεμιέρα το Καραϊσκάκη θα… καίγεται. Με τον κόσμο μας μπορούμε να ξεκινήσουμε τα ματς νικηφόρα και να αυξήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ