2012-09-02 14:33:18
Φωτογραφία για Κορμός της προοδευτικής παράταξης ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο Αλέξης Τσίπρας...!!!
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κορμός του προοδευτικού χώρου. Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς που θα κυβερνήσει τον τόπο για να αποκαταστήσει την κοινωνική δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια του λαού» λέει ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν την ομιλία του τη Δευτέρα σε

... κομματική εκδήλωση που συμπίπτει με την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος δηλώνει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ότι είναι πεπεισμένος πως η Ελλάδα δεν μπορεί να εκδιωχθεί από το ευρώ, επιμένει, όμως, ότι η πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση οδηγεί στη χρεοκοπία και στην κοινωνική εξαθλίωση.

Προβλέπει ότι οι αντοχές της κυβέρνησης συνεργασίας θα εξαντληθούν σύντομα και τονίζει ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει η ανατροπή των μνημονίων.

Ο κ.Τσίπρας προαναγγέλλει διώξεις κατά φοροφυγάδων και φοροκλεπτών και εξηγεί τι επιδιώκει μέσω της Εξεταστικής για το πρώτο μνημόνιο.


Αποφεύγει, ωστόσο, να υψώσει τους τόνους στο εσωκομματικό πεδίο και κατά των «εραστών της δραχμής», λέγοντας ότι οι προσωπικές απόψεις είναι σεβαστές και οι επίσημες θέσεις γνωστές. Δείχνει, παράλληλα, να προβληματίζεται από το ενδεχόμενο ενίσχυσης της Ακροδεξιάς και της ανοχής που απολαμβάνει.

Στις αντιδράσεις των συντρόφων του με αφορμή την πρόσφατη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, απαντά, επιβεβαιώνοντας όσους έχουν επισημάνει τη στροφή του στο ρεαλισμό: «Στην εξωτερική πολιτική δεν συζητείς μόνο με όσους συμφωνείς»..

Πηγή / http://nonews-news.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΙΔΕ Ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΙΔΕ Ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ