2012-09-12 21:21:49
Φωτογραφία για ΑΝΕΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 3-0 ΣΕΤ
Κοινή προπόνηση με τον Α.Ο. Κηφισιάς πραγματοποίησε σήμερα στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν και προπονητικού χαρακτήρα διπλό με κόντρα επιθέσεις και με την καταμέτρηση των πόντων να ξεκινά από το 15, το οποίο έληξε με 3-0 σετ υπέρ των ερυθρολεύκων.

Ο τεχνικός μας, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι έστω και προπονητικού χαρακτήρα. Καταρχήν θέλαμε να εντοπίσουμε το επίπεδο της φυσικής κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα συν κάποια τεχνικά στοιχεία παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και απουσιών που αντιμετωπίζουμε.

Παίξαμε με αναγκαστική σύνθεση αλλά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.

Περιμένουμε τους διεθνείς τους οποίους θα έχουμε κοντά μας στο τουρνουά που θα λάβουμε μέρος στην Πορταριά. Θα είναι μαζί μας προκειμένου να μπουν στο κλίμα της ομάδας και αναλόγως των αγωνιστικών συνθηκών θα κρίνουμε εάν κάποιοι πάρουν και χρόνο συμμετοχής.

Φέτος έχουμε το έμψυχο δυναμικό με το οποίο μπορούμε να περάσουμε στην ομάδα κάποια νέα τεχνικά στοιχεία του παγκόσμιου βόλεϊ».

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Για εμάς ήταν μία καλή και δυνατή προπόνηση καθώς είμαστε πίσω στην προετοιμασία και έχουμε ακόμη ελλείψεις. Μας δόθηκε η δυνατότητα να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα στην τακτική και στην κόντρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ