2012-09-14 09:17:12
Φωτογραφία για Χ. Μαρκογιαννάκης: Ολυμπιάδα 2004, η μεγαλύτερη ρεμούλα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ + ΣΧΟΛΙΟ)
Ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης χαρακτήρισε ως: «τη μεγαλύτερη ρεμούλα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα» το κόστος της διοργάνωσης. 

Χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, αναφέρει: 

«Εγώ πιστεύω απόλυτα όσον αφορά το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων επειδή έχω υπόψη μου παραδείγματα, ότι ήταν η μεγαλύτερη ρεμούλα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Ποτέ κανείς δεν ασχολήθηκε με το θέμα, δεν έγινε οποιαδήποτε έρευνα, το θέμα κουκουλώθηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά που το λέω... Το έχω ξαναπεί... Το έχω πει σε συνέντευξή μου σε μεγάλη εφημερίδα, το έχω πει από βήματος της βουλής αρκετές φορές, το έχω δώσει εγγράφως σε ηγεσία πολιτική, δεν μπορώ να γίνω και γραφικός να πάω να κάνω απεργία πείνας έξω από τα σκαλοπάτια της βουλής για να ξεκινήσει μια διαδικασία. Όταν και το σύστημα δε θέλει κάποιον ο οποίος προσπαθεί τον εξοντώνει.»

ΠΗΓΗ: real

ΣΧΟΛΙΟ: Το θράσος έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα
. Σαφώς και είναι ένα βήμα μπροστά, να λέγονται πια φανερά όσα όλοι οι Έλληνες συζητούν από καιρό μεταξύ τους. Ωστόσο η δουλειά αυτών που εκλέγονται, είναι να διαχειρίζονται τέτοιες υποθέσεις να τις παραπέμπουν αρμοδίως. Ο κ. Μαρκογιαννάκης μετά την Ολυμπιάδα διετέλεσε υπουργός και μάλιστα Δημοσίας Τάξης. Καμία απενοχοποίηση, κανενός πολιτικού που ενώ κατείχε δημόσιο αξίωμα και ήταν γνώστης, δεν έκανε τίποτα για να αποφύγουμε τα σημερινά χάλια. 

Η δικαιολογία " Όταν και το σύστημα δε θέλει κάποιον ο οποίος προσπαθεί τον εξοντώνει" που επικαλείται ο πρώην υπουργός για εμάς είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, είναι σαν να παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς, πως αν είχα επιμείνει παραπάνω, θα έχανα την θέση μου, πράγμα το οποίο δεν τον τιμά.

Εισαγγελέας τώρα (!) για τα αδικαιολόγητα έξοδα της Ολυμπιάδας.

www.analyze-news.com

Για το analyze-news, Γ.Σ.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ