2012-10-06 12:21:22
Φωτογραφία για Αρνητική απάντηση του Ρόι Κιν σε πρόταση της Κασίμπασα
Η Κασίμπασα προσέφερε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Ρόι Κιν με άκρως δελεαστικές αποδοχές, όμως ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε αρνητικά.

Το ποσό των 4.500.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια πρότεινε η Κασίμπασα στον Ρόι Κιν ώστε να τον "πείσει" να αποδεχτεί την πρότασή της και να μετακομίσει στην Τουρκία, όμως ο 41άχρονος τεχνικός απάντησε τελικά αρνητικά.

Αν και την περασμένη Δευτέρα ταξίδεψε στη γειτονική μας χώρα για να συζητήσει με τους ανθρώπους του τουρκικού συλλόγου το ενδεχόμενο συνεργασίας, τελικά δεν επήλθε συμφωνία, με τον άλλοτε ηγέτη της μεσαίας γραμμής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στο βάθος του μυαλού του και το ενδεχόμενο να αναλάβει τη Μπλάκμπερν.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο πάγκος της Μπλάκμπερν τρίζει επικίνδυνα για τον Στιβ Κιν και αυτή τη στιγμή οι υποψήφιοι για να τον αντικαστατήσουν στο "Ίγουντ Παρκ" είναι ο Ρόι Κιν, καθώς επίσης οι παλιοί άσοι των "ρόβερς" Άλαν Σίρερ και Τιμ Σέργουντ αλλά και ο επιτυχημένος στον πάγκο της Μόλντε και άλλοτε συμπαίκτης του Κιν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ