2012-10-14 11:37:44
Φωτογραφία για Σενάρια για επαφές του ΠΑΟΚ με Σκόκο!
Η αναφορά που γίνεται σε κυριακάτικη εφημερίδα για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πάρει τον Σκόκο. Οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη στον αθλητικό Τύπο.

Οπως γράφεται, λοιπόν, σε δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας "Real News": "Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανάψει το πράσινο φως στον Γιώργο Δωνη για μεταγραφές που θα ανεβάσουν το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Κάποιες από αυτές θα γίνουν τον Ιανουάριο και οι υπόλοιπες-και μάλλον οι περισσότερες- το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι του "δικεφάλου" αναζητούν έναν μεσοεπιθετικό που μπορεί να παίξει στα άκρα και στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε το όνομα του Νάτσο Σκόκο, ο οποίος είναι αναμφίβολα ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα στην πατρίδα του με τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις, και αυτός δεν ήταν αρνητικός. Βέβαια, η μοναδική πιθανότητα για να πεισθεί ο "υδραυλικός" να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ είναι να έχει στο τιμόνι του τον Ιβάν Σαββίδη. Αλλωστε και παλιότερα, πριν πάρει την απόφαση να φύγει για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι ενδιαφερθεί, όμως τότε δεν μπορούσε να τον δελεάσει.


Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει και η παρουσία ενός ισχυρού επιχειρηματία όπως ο Ιβάν Σαββίδης αποτελεί την εγγύηση που χρειάζονται ποδοσφαιριστές τύπου Σκόκο για να πεισθούν να φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ".

Σαββίδης: "Να αφήσουμε πίσω το παρελθόν"

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά" για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ

"Είμαι προσωπικά πολύ ευχαριστημένος από τον διάλογο που αναπτύχθηκε ο onoios αποτέλεσε και άλλη μια απόδειξη, ότι για μένα και τους συνεργάτες μου έγινε το πρώτο απαραίτητο βήμα ώστε να γίνουμε και εμείς μέλη της μεγάλης και ιστορικής οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω άλλη μια φορά να ευχαριστήσω το λαό του ΠΑΟΚ, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μου για μια πρώτη ανοικτή γνωριμία. Ελπίζω ότι αυτή η συγγενική, πλέον, σχέση θα κρατήσει πάρα μα πάρα πολύ. Η συζήτηση που έγινε ήταν ακριβώς όπως συμβαίνει σε μία οικογένεια.

Υπήρξαν γκρίνιες, αλλά και ενθουσιασμός. Νομίζω πως όλοι μας θα βγούμε κερδισμένοι αν αφήσουμε τα παλιά στο παρελθόν και αρχίσουμε μαζί να γράφουμε τις νέες σελίδες της ιστορίας του", είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

"Σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις για τις οποίες με ρωτάτε νομίζω πως καταρχάς είναι φυσιολογικές. Είπαμε ότι κατανοούμε ότι κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους και αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ, υπό τη νέα ηγεσία του, θα ασκήσει όλα τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που έχει μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, θα επιδιώξει την ισότιμη συμμετοχή του στη διεκδίκηση τίτλων και τροπαίων. Πού είναι το παράξενο; Και γιατί οι όποιες αντιδράσεις; ΠΑΟΚ και αδυναμία, ΠΑΟΚ και δεύτεροι ή τρίτοι ρόλοι, σας υπόσχομαι ότι στο εξής θα είναι έννοιες ασυμβίβαστες".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ