2012-11-09 15:04:05
Φωτογραφία για Αλέξης Κούγιας: Τη Δευτέρα θα μιλήσω για τα όργια της διαιτησίας εις βάρος της Παναχαϊκής
Ο νομικός εκπρόσωπος της Παναχαϊκής μετά τις ραδιοφωνικές του δηλώσεις σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη στο "Ράδιο Γάμμα", συνέχισε την επίθεσή του, αυτή τη φορά στο "Ράδιο Μετρόπολις" ενώ χαρακτήρισε «νούμερα» τους Εισαγγελείς.

Για το πως βρίσκει χρόνο να ασχολείται με όλα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: "Είμαι βαθύς γνωστής ποδοσφαίρου. Είμαι δικηγόρος και αυτό το οφείλω στο ποδόσφαιρο, αν δεν υπήρχε δε θα σπούδαζα. Έπαιζα από τα 17 μου και η ομάδα που έπαιζα με στήριξε οικονομικά για τις σπουδές μου. Ο πατέρας μου βέβαια ήθελε να γίνω εισαγγελέας και όχι δικηγόρος.

Έχω καθημερινό πρόγραμμα. Κάθε μέρα ξυπνάω στις 7 παρά τέταρτο, στις 8μιση είμαι στα δικαστήρια τα οποία τελειώνουν στις 3. Μετά τις 3 κάνω μελέτες και στις 7 πηγαίνω στα παιδιά μου. Στις 9 αρχίζει η προσωπική μου ζωή. Διαβάζω εφημερίδες.

Τα σαββατοκύριακα βλέπω ποδόσφαιρο. Δεν έχω καπνίσει και δεν έπινα ποτέ. Ο πατέρας μου κάπνιζε και ο αδερφός μου καπνίζει σαν φουγάρο. Κάνω σπαρτιατική ζωή. Δεν βλέπω συχνά την ανατολή του ηλίου, δεν ξενυχτάω".


Για το σχόλιο Μαρινάκη εις βάρος του: "Η διαδρομή μου είναι η απόλυτη απάντηση στον άνθρωπο αυτόν. Τη Δευτέρα θα δώσω μια συνέντευξη. Δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί θα υποβίβαζαν την Παναχαϊκή.

Οι αθλητικοί εισαγγελείς είναι «νούμερα», εγκατεστημένοι στις εξέδρες του Καραϊσκάκη. Τον Αλαφούζο μια φορά τον έχω συναντήσει, από ό,τι γνωρίζω ούτε αυτός είναι σκουπίδι.

Ο Μαρινάκης έχει ορκισμένους φίλους και εγώ ορκισμένους εχθρούς. Αυτό που είπε ο Μαρινάκης δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Τη Δευτέρα θα μάθει ο κόσμος για αυτόν τον άνθρωπο. Θέλω να δω πώς θα υποστηρίξει αυτά τα λόγια του στα δικαστήρια. Θα μιλήσω για τα όργια της διαιτησίας εις βάρος της Παναχαϊκής και γιατί η Παναχαϊκή δεν είναι στην Σούπερ Λιγκ".

Πηγή: flnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ