2012-11-09 18:04:36
Φωτογραφία για Στην Εθνική ο Μανωλάς...
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κώστα Μανωλά με τον Ολυμπιακό δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τον κάλεσε στην Εθνική για πρώτη φορά για το φιλικό με την Ιρλανδία στις 14 Νοεμβρίου. Νέο «αίμα» στη γαλανόλευκη.

Την ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής ομάδας έδωσε στον Κώστα Μανωλά ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για το φιλικό με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο στις 14 του μηνός.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη και μοιραία η κλήση στη γαλανόλευκη ήρθε σαν επιστέγασμα των φετινών προσπαθειών του.

Πέραν του κεντρικού αμυντικού του Θρύλου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε αρκετό νέο «αίμα» στις κλήσεις του αφού όπως δήλωσε θέλει να δοκιμάσει νέους παίκτες για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας θα βρεθεί επίσης ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Κώστας Περιστερίδη, ο μέσος της Ρόμα, Παναγιώτης Ταχτσίδης και ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Κώστας Σταφυλίδης.


Εκτός έμειναν αντίθετα οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Γκέκας, Φωτάκης και Σιόβας.

Από τον Ολυμπιακό βεβαίως μετέχουν επίσης οι… γνωστοί Τοροσίδης, Χολέβας, Μανιάτης και Μήτρογλου.

Αναλυτικά, οι κλήσεις του Φερνάντο Σάντος Καρνέζης (Παναθηναϊκός), Περιστερίδης (Πανιώνιος), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Κ. Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζιόλης (ΑΠΟΕΛ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Δημούτσος (Ατρόμητος), Κονέ (Μπολόνια), Ταχτσίδης (Ρόμα), Νίνης (Πάρμα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ).

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ